Promo

ODMOR - kako je uistinu malo potrebno da budemo sretni

ODMOR - kako je uistinu malo potrebno da budemo sretni

Tko se još sjeća godišnjeg odmora?

Više se sigurno niti ne sjećate godišnjeg odmora, a vjerujte niste niti prvi niti jedini kojima se čini da njegovi pozitivni efekti sve kraće traju, a sjećanje na njega sve brže blijedi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pa kada se budite po mraku i na posao jurite po dosadnoj hladnoći, sate provodite pod umjetnim svjetlom, a sunce vidite samo na slikama, nije niti čudo da već sanjate o nekom novom bijegu iz svakodnevice.

Snovi o odmoru

Trebat će vam sunčane naočale i udobna obuća jer ćete uživati u dugim šetnjama uz more, a u pauzama ispijati kavu na nekoj od brojnih hotelskih terasa. Nikako ne smijete zaboraviti i kupaći kostim

Gdje ima volje, ima i načina

Laptop zaključajte u uredski ormar, isključite ton na mobitelu i kolegama s posla objavite da odlazite na odmor kako im ne bi palo na pamet da vas zovu. Pravite se da kućanski poslovi i ne postoje. 

Odluka je donesena, vrijeme je za akciju

Sada kada ste sve organizirali, nema više mjesta za izgovore. Jedino što još trebate napraviti je rezervirati Ljetovanje s organiziranim prijevozom od 23. do 30.06.18. VODICE – VILLE RIVIJERA u kompleksu hotela Imperial 3*.

Polazak autobusa je iz Preloga, Čakovca i Varaždina.

Cijena po osobi 2500 kn ​uz organizirani prijevoz uključuje : smještaj na bazi 7 polupansiona (buffet doručak i večera), piće dobrodošlice, korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa, korištenje sportskih sadržaja (stolni tenis, kuglanje, biljar), korištenje vanjskog bazena, besplatan internet

Uistinu je malo potrebno da budemo sretni.
Bijeg iz svakodnevice razbistrit će vaše misli, pomoći vam da se opustite i uvidite koliko ste zapravo sretni.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video