Promo

Wüstenrot krediti uz povoljnu kamatu; u Varaždinu na novoj adresi od 1. ožujka

Wüstenrot krediti uz povoljnu kamatu; u Varaždinu na novoj adresi od 1. ožujka

Wüstenrot stambena štedionica u Varaždinu od 1. ožujka posluje na novoj adresi – Kapucinski trg 5. Svi koji ih posjete do kraja ožujka dobit će i prigodan poklon.

Niz financijskih usluga možete tako pronaći na jednom mjestu, a nas je zanimalo zašto izabrati stambeni kredit baš u Wüstenrot stambenoj štedionici?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kamatne stope naših kredita fiksne su tijekom cijelog roka otplate, klijenti mogu birati žele li kredit u kunama ili eurima. Kod kredita s valtunom klauzulom otplatna rata se obračunava uvijek po srednjem tečaju HNB-a, dok se interkalarna kamta ne naplaćuje. Kredit možete ranije otplatiti bez plaćanja naknada za prijevremenu otplatu – poručuju u Wüstenrotiu

Također, stambene kredite mogu realizirati i klijenti zaposleni u inozemstvu, koji kupuju nekretnine u Hrvatskoj – ističu u Wüstenrotu.

Što se tiče namjene kredita, njima se može financijrati sve što ima veze sa stanovanjem i rješavanjem stambenih potreba kao što je skupnja nekretnine, izgradnja, adaptacija, opremanje, komunalno uređenje građevinske čestice. Mogu poslužiti i za refinanciranje stambenih kredita drugih banaka.

Stambeni krediti nisu jedina stvar koje se nudi u Wüstenrot stambenoj štedionici.

- Sa zadovoljstvom možemo istaknuti da trenutno u ponudi imamo sve što je klijentu potrebno za život vezano uz financije, znači štednju i osiguranje za sebe i obitelj, gotovinske kredite, police osiguranja imovine, auto osiguranja, kreditne kartice i mirovinske fondove – ističu u Wüstenrotu.

Wüstenrot stambena štedionica d.d. od 1. ožujka nalazi se na novoj adres u Varaždinu, na Kapucinskom trgu 5.

Preseljenje u nove, moderno opremljene prostore posljedica je rasta poslovanja koje kontinuirano bilježi Wüstenrot stambena štedionica koja je na području sjeverozapadne Hrvatske, osim u Varaždinu, prisutna još i u Čakovcu i Krapini.

Svim posjetiteljima do kraja ožujka daruju i prigodan poklon.

Posjetite ih na adresi:

Wüstentort stambena štedionica

Kapucinski trg 5, 42 000 Varaždin

Telefon: 042/300-560 ili 042/300-217

Ponedjeljak, utorak i petak: 8-16 sati

Srijeda i četvrtak: 8-18 sati

Prva i treća subota u mjesecu: 8-12 sati

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci