Promo

USKRSNI SAJAM Hrana, piće i zabavne društvene igre očekuju vas u centru Lumini

USKRSNI SAJAM Hrana, piće i zabavne društvene igre očekuju vas u centru Lumini

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana u centru Lumini je otvoren Uskrsni sajam. Taj tradicionalni sajam u fokus stavlja izlagače s domaćim proizvodima za blagdanski stol.

- Najveća je gužva na štandovima mesnice Jagušić iz Koprivnice koja je poznata po suhomesnatim proizvodima karakterističnima za sjeverozapad zemlje, te OPG-a Kraljik iz Belišća koji predstavlja slavonske i baranjske specijalitete. OPG Horvat svojim voćnim likerima i rakijama poziva na zdravicu, a slastičarnica Međimurska gibanica razotkriva zašto je kolač po kojem nosi ime, toliko raskošan i slastan. Dodatne boje Uskrsnom sajmu u centru Lumini daju izlagači prigodnih dekoracija i raznovrsnih sitnica za darivanje dragim ljudima. Tu su Parnad, Mirica Kukec, Iva Pešut, Inter AG i Moć kristala - stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I trgovine centra Lumini pozivaju na uživanje u krugu obitelji.

Jedno od nezaobilaznih mjesta u centru Lumini posljednjih je tjedana i H18 Megastore Gaming Arena. Zaljubljenici u tehniku i tehnologiju tamo mogu vidjeti novitete na hrvatskom tržištu, ali provjeriti i kako stoje s računalnim igrama.

Raznovrsni običaji vezani uz Uskrs povezat će se s igrom i djeci predstaviti u igraonici Twister. Atraktivan program naziva Chick – Egg Fun Farm održat će se u subotu, 31. ožujka, od 11 do 13 sati.

Animatori će djecu uključiti u radionicu 'Pilić sam žut', zabavne društvene igre među kojima su 'Glazbeni zečići' i 'Vruća jaja traži, koki pomaži' te štafetnu utrku nadahnutu brzinom zeca.

Prostor će biti prigodno uređen, a mališane očekuje i tematska zakuska. Na Uskrs trgovine i restorani u centru Lumini ne rade.

Ne vozi ni Lumini autobus. Kafići u centru Lumini taj će dan raditi od 13 sati do 23 sata, a kina CineStar od 15 do 24 sata.

Na Uskrsni ponedjeljak kina rade od 10 sati, a kafići, restorani i trgovine otvoreni su kao i inače. Lumini autobus u ponedjeljak vozi po redovnom redu vožnje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!