Promo

DAVIS CUP Teniski spektakl u Areni uljepšale su i promotorice PRLady tima

DAVIS CUP Teniski spektakl u Areni uljepšale su i promotorice PRLady tima

Službene domaćice Davis cupa održanog ovog vikenda u Varaždinu promotorice su PRLady tima. 

PRLady agencija za marketing bila je angažirana od strane Davis cupa da bude dio događanja. U četvrtak, nakon biranja parova djevojke su dobile zadnja uputstva i Davis cup je mogao započeti. Ljupke djevojke tri dana dočekivale su posjetitelje kupa i pozicinionirale ih na njihova mjesta, brinule se o akreditacijama i usmjeravale ih po samoj dvorani.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djevojke su svoj posao obavile uz pohvale i s time postoji mogućnost da se vidimo u rujnu u jednom od potencijalnih gradova koji će biti domaćin za  polufinale Davis cupa.

Kako doznajemo, u pregovorima su i s timom iz ženskog teniskog turnira koji se održava u Bolu na Braču u lipnju čiji su upit za suradnju dobili odmah nakon Davis cupa.

Svi zainteresirani, PRLady mogu kontaktirati na 099/202 44 88 ili na mail prlady.vz @gmail.com ako vam  je potrebna neka od usluga PRLady agencije. 

PROMOTIVNE AKTIVNOSTI;

Da, ako želite poboljšati poslovanje vašeg proizvoda koji je tek dospio na tržište ili kojem je samo jednostavno potrebna bolja marketinška podloga. Zbog upita klijenata, dosad smo stvorili baze educiranih promotorica po čitavoj Hrvatskoj što nam olakšava bolju suradnju sa klijentima.

EVENT MENADŽMENT;

Vaša ideja, naša realizacija ili jednostavno krećemo ispočetka. Kod nas "Događaj postaje DOŽIVLJAJ."

PR MARKETING u bilo kojem smjeru i obliku.

U poslu smo veliki perfekcionisti što nam je u ovih četiri godine djelovanja na tržištu stvorilo velik broj stalnih klijenata.

Mi smo tu za Vas. Vaša agencija PRLady

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!