OTVORENJE U Ivancu otvoren još jedan u nizu Vulkan automat klubova!

Nakon što je nedavno u Čakovcu otvoren najveći i najmoderniji automat klub u gradu i široj okolici, lancu automat klubova Vulkan pridružuje se još jedan i to drugi po redu u gradu Ivancu!

> VULKAN Čari Las Vegasa u novootvorenom automat klubu u Čakovcu

Naime, prvi automat klub Vulkan u Ivancu otvoren je još 2008. godine na adresi Mirka Maleza 9, a u njemu je prije koju godinu ostvaren, do tada, najveći pojedinačni dobitak u iznosu od 104.760,00 kuna.

Novootvoreni automat Vulkan nalazi se na adresi Eugena Kumičića bb (u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora), a osim što je veći i moderniji od dosadašnjeg, isti je koncipiran na dvije etaže, te ga uz najnovije aparate za zabavu krasi i noćni bar s velikim šankom.

Ovo je sada već treći automat klub Vulkan koji se nalazi na tek 20-ak kilometara udaljenosti od ‘sjeverozapadnih vrata Hrvatske’ grada Varaždina, tako da sada Međimurje i Hrvatsko zagorje imaju priliku isprobati zabavu na jednom višem nivou.

O automat klubovima Vulkan

Lanac automat klubova Vulkan trenutno broji 37 klubova diljem Hrvatske, prepoznatljivi po svojoj gostoljubivosti i visokim standardima opremljenosti, što je u skladu s politikom poslovanja.

– Prisutni smo u gotovo svim regijama Hrvatske, a osim konstantnog širenja poslovanja, naglasak stavljamo na pružanje najbolje usluge u branši igara na sreću, kazali su nam iz odjela marketinga Vulkana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije