Promo

VELIKI VODIČ kroz kupnju poklona za najvažnije proljetne svečanosti

VELIKI VODIČ kroz kupnju poklona za najvažnije proljetne svečanosti
VELIKI VODIČ kroz kupnju poklona za najvažnije proljetne svečanosti srebrnaogrlicakrunicaredovnacij

Saznajte koji darovi trajne vrijednosti su trenutno najtraženiji i oduševite najbliže!

Proljeće je mnogima donijelo bezbroj razloga za slavlje zbog čega najveći hrvatski lanci za prodaju nakita u zemlji, ZAKS i ARGENTUM, donose mnoštvo ideja za najljepše poklone – darove trajne vrijednosti koji se mogu prenositi iz generacije u generaciju.

Od proslave rođenja pa sve do obećanja vječne ljubavi, nakit od plemenitih kovina idealan je za darivanje zbog svoje velike materijalne i estetske vrijednosti. Bližnjima se tako poklanja vječna uspomena na poseban dan bilo da je riječ o krštenju, pričesti, krizmi ili vjenčanju - slavljima aktualnim upravo u ovo doba godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Srebrna ogrlica, redovna cijena 380kn, s popustom 190kn, Zaks 

Među najtraženijim darovima svakako su srebrni modni dodaci iz novih kolekcija koji donose likove dječaka i djevojčica te pregršt drugih simpatičnih motiva poput cvijeća, zvjezdica, mjeseca, srca te prigodnih križića. Ovi jedinstveni srebrni ukrasi nježnih gravura namijenjeni su svim ženama ali i mladim damama koje tek počinju otkrivati čudesan svijet nakita. Narukvice, ogrlice i naušnice s preslatkim detaljima već sada su veliki hit koje će svaka slavljenica poželjeti nositi pa je tu zaista riječ o blistavoj ideji za poklanjanje.

Svaki put kada nekog darujete stavljate mu neizbrisivi osmijeh na lice – a to je poput čarolije. Jedini ljepši osjećaj od primanja poklona jest onaj kada vidite sreću u očima onoga kome ste dodijelili svoj posebni znak pažnje“, poručuju iz srebrnarnica ARGENTUM čiji djelatnici stručnim savjetima svake godine pomažu mnogobrojnim kupcima oko odabira savršenog poklona.

S druge strane, među najtraženijim darovima već dugi niz godina je nakit s motivom anđela koji dolazi u obliku narukvica, privjesaka i naušnica. „Ovakav poklon bezuvjetno će osvojiti srce onog kojeg darujete zbog snažne simbolike anđela čuvara. Jednako tako, nećete pogriješiti darivanjem personaliziranih ogrlica, koje se kao i nakit sa svetim motivima nerijetko naručuju u zlatu - zbog svoje veće vrijednosti ali i hrvatske tradicije. Personalizirani nakit u zlatu i srebru preporučujemo svima koji žele prenijeti poruku gravurom imena, posebnog datuma ili željene riječi“, poručuju iz zlatarnica ZAKS.

No, u zlatarnicama ZAKS i srebrnarnicama ARGENTUM slažu se da su danas obilježavanja proljetnih svečanosti gotovo nezamisliva bez darivanja hrvatskog tradicijskog nakita te zlatnika i srebrnjaka s geografskim, povijesnim ili svetim motivima. Nevjerojatna popularnost nakita s elementima hrvatske povijesne i etnografske baštine zabilježena diljem zemlje svakako veseli, jer je riječ o tradicijskim proizvodima temeljenim na hrvatskoj kulturi, a izrađenim od strane najcjenjenijih majstora struke – artiklima nekoć zaboravljenim u vremenu, a danas revitaliziranim u moderne i svakodnevno nosive inačice.Stoga, svratite u najbliži ZAKS ili ARGENTUM i iskusite pravu čaroliju darivanja.

Više informacija o novim kolekcijama, popustima i akcijama potražite na:
www.argentum.hr i www.zaks.hr

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.