Promo

PREDSTAVLJANJE Dodjela bespovratnih potpora za poduzetnike - B Light Scheme

PREDSTAVLJANJE Dodjela bespovratnih potpora za poduzetnike - B Light Scheme

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. u okviru projekta B LIGHT sufinanciranog iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Vas poziva na:

PREDSTAVLJANJE DRUGOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE - B LIGHT SCHEME

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Datum: 10. svibanj 2018. u 10 sati
Mjesto: Tehnološko-inovacijski centar Međimurje,
Bana J. Jelačića 22 B, Čakovec, informatička dvorana, 1. kat

Natječaj za sufinanciranje projektnih prijedloga objavljen je 17. travnja 2018. godine, a REDEA djeluje kao kontakt točka za poduzetnike iz Međimurske i Varaždinske županije.

U okviru drugog poziva poduzetnicima je na raspolaganju 3.050.000 eura, a poziv je otvoren do 18. lipnja 2018. godine. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektnom partnerom iznosi 135.000 eura, a maksimalni intenzitet potpore iznosi do 75% prihvatljivih troškova.

Kroz predstavljanje drugog poziva natječaja upoznati ćemo poduzetnike s uvjetima natječaja i postupkom prijave na javni poziv B LIGHT SCHEME.

Natječaj će predstaviti zaposlenici REDEA-e, Sanja Vrtarić i Karolina Kokot, a predviđeno trajanje događaja je 2 sata.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na predstavljanju natječaja potvrdite najkasnije do 8. svibnja 2017. do 14 sati putem elektroničke pošte na [email protected] ili putem telefona na 040 395 572.

Projekt „Beneficiary Light (B Light)“ provodi Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. u suradnji s partnerima iz Hrvatske i Mađarske. Cilj projekta je omogućiti razvoj MSP-a kroz poslovnu suradnju putem: zajedničke proizvodnje, razvoja tehnologije i usluga, opskrbnih lanaca, zajedničkog tržišta i planiranja budućeg zajedničkog ulaganja.

Kako bi bili prihvatljivi prijavitelji, hrvatski poduzetnici moraju imati barem jednog partnerskog poduzetnika iz Mađarske s kojim će uspostaviti suradnju s ciljem razvoja zajedničke tehnologije, usluga i proizvoda s kojima planiraju osvajati nova tržišta ili se širiti na postojeća.

Kako bi se poduzetnicima olakšao pronalazak prekograničnih partnera, izrađena je web platforma projekta. Pozivamo Vas da izradite vlastiti profil poduzeća na web platformi.

Više informacija o samom projektu možete pronaći ovdje.

Veselimo se Vašem dolasku.

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o.

Sadržaj je isključiva odgovornost Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video