Promo

FILEX Požurite po štofove već od 39 kuna, zavjese od 26 kuna!

FILEX Požurite po štofove već od 39 kuna, zavjese od 26 kuna!

Tvrtka Filex tekstil uspješno posluje na istoj lokaciji u Čakovcu i Varaždinu već dugi niz godina.

Stigli su novi štofovi proljetnog dizajna, pamučne tkanine za stolnjake i dekoracije!

Zavjese vitražice visina od 60 cm do 90 cm po 26 kuna, štofovi već od 39 kuna! U ponudi imaju veliki izbor gotovih zavjesa od 40 cm do 170 cm. Cijene zavjesa već od 26 kuna, zavjese od 3 metra po cijeni od 170 kuna do 190 kuna! 

U tijeku je i rasprodaja štofova s odličnim popustima koji sežu do čak 40%, a akcija će potrajati sve do isteka zaliha. Cijene njihovih proizvoda svakako ne želite propustiti!

Iz širokog asortimana proizvoda i usluga izdvajaju besplatno šivanje zavjesa i dekora po mjeri, navlake za stolce, čipku i saten u bojama, stolnjake i salvete veličine 53x53 centimetra u bojama te trake za stolove. Ukoliko tražite nešto od navedenog, znate kome se trebate obratiti.

Akcija trenutno traje u poslovnici u Čakovcu na adresi Uska ulica bb, a ukoliko vam je Čakovec izvan dosega, možete posjetiti i njihove poslovnice u Varaždinu, koje se nalaze u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 3 te Vrazovoj ulici na kućnom broju 8, gdje možete na licu mjesta pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima se uvjeriti u kvalitetu materijala.

Također u Filex-u možete naručiti izradu navlaka za stolice po mjeri:

Sve detalje, kao i ukupnu ponudu, možete pronaći na njihovoj web stranici www.filex-tekstil.hr, dok sve potrebne detalje možete dobiti i putem maila na info@filex-tekstil.hr ili na broju telefona 040/310 697 ili 042/ 212 800, 042/ 214 161.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.