Vijesti / Politika

Čehok promijenio sve odvjetnike koji su vodili sporove Grada protiv njega?

Čehok promijenio sve odvjetnike koji su vodili sporove Grada protiv njega?

Istup SDP-ovog gradskog vijećnika Nevena Bosilja na današnjem Gradskom vijeću u jednom je svome dijelu izazvala burnu 'raspravu' između njega i gradonačelnika Ivana Čehoka, no to je bio samo dio njegova pitanja.

> BURNA RASPRAVA Sukob Bosilja i Čehoka: Spominjale se tužbe, klevete, uvrede...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim teme vezane uz Nadzorni odbor Parkova, iznio je Bosilj i informaciju da je gradonačelnik Čehok promijenio sve odvjetnike u sporovima koje Grad vodi protiv njega.

- Vi ste odlučili da u sporu između Grada i Vas promijenite sve gradske odvjetnike. U sva tri spora s višemilijunskim imovinsko-pravnim zahtjevom Grada prema Vama u kojima ste prvooptuženi, Vi kao predstavnik oštećenika, odnosno Grada, samovoljno koristite ovlasti gradonačelnika i otkazujete punomoći odvjetnicima Grada. Pa imenujete nove odvjetnike i tako 'kupujete' vrijeme, dok se novi odvjetnici ne upoznaju s predmetom – iznio je Neven Bosilj.

Pita se Bosilj štiti li gradonačelnik interes Grada ili osobni interes, može li gradonačelnik zastupati Grad u sporovima u kojima je on optuženik te ima li tu sukoba interesa.

Stoga je zatražio da se Povjerenostvo za odlučivanje o sukobu interesa očituje o tome.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci