Vijesti / Kultura

TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

HNK je i ovaj tjedan pripremio bogat program za sve posjetitelje.

Nedjelja, 22. listopada, od 20 sati na Scena Zvonimira Rogoza rezervirana je za predstavu 'Krokodili' Vladimira Aresenijevića u režiji Dražena Kresića. Predstava će se održati i u ponedjeljak, 23. listopada, s početkom u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza.

Na Sceni Zvonimira Rogoza u utorak će igrati predstava 'Nema života na marsu' Une Vizek u režiji Marine Pejnović, početak je u 20 sati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srijedu, 25. listopada, HNK gostuje na Bobijevim danima smijeha u Histrionskom domu u Zagrebu s predstavom 'Gospon lovac' Tomislava Pavkovića.

U četvrtak, 26. listopada, na Velikoj Sceni održat će se koncert Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH povodom obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade 'PUMA' s početkom u 19.30 sati. Ulaznice su besplatne.

Na Velikoj sceni u petak će se održati svečani i dobrotvorni koncert Stefana Milenkovicha i Zagrebačkih solista pod nazivom 'Izvor života'. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Scena Zvonimira Rogoza u subotu je rezervirana za 'Koncerte u Rogozu' s početkom u 20 sati.

U ponedjeljak, 30. listopada, od 20 sati na Velikoj sceni je na rasporedu predstava 'Pokopaj me nježno' redatelja Ljubomira Kerekeša.

Na Velikoj sceni u utorak, 31. listopada, na rasporedu je predstava 'Nećko Svojeglavačko' u režiji Barbare Rocco s početkom u 10 sati.

Ulaznice za predstave 'Krokodili' i 'Nema života na Marsu' možete kupiti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja kazališta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci