Vijesti / Kultura

KINO GAJ Kandidat za nagradu Oskar 'Skrivena ljubav' od četvrtka u gradskom kinu

KINO GAJ Kandidat za nagradu Oskar 'Skrivena ljubav' od četvrtka u gradskom kinu

Valentinovo se bliži, a Kino Gaj to ima na umu. Ljubavni film 'Skrivena ljubav' filmsko je ostvarenje iza kojeg stoji talijanski redatelj Luca Guadagnino, a glavne uloge nose Armie Hammer i Timothée Chalamet.

Film će se prikazivati u tri navrata, 8., 11. i 13. veljače, a početak je u svim terminima u 18 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna, dobna granica je 15 godina.

> VELJAČA U KINU GAJ Mjesec ljubavi i oskarovaca u varaždinskom gradskom kinu!

Više o filmu 'Skrivena ljubav'

17-godišnji Elio (Timothée Chalamet) provodi ljeto veoma opušteno sa svojim roditeljima u jednom talijanskom selu. Uzbuđenje dolazi u obliku visokog, preplanulog američkog pomoćnika istraživača Olivera (Armie Hammer) koji je došao u zemlju raditi s Eliovim profesorom i ocem (Michael Stuhlbarg).

U početku, Elio oprezno pozdravlja pridošlicu. Iako izmišlja sve više razloga kako bi provodio vrijeme s Oliverom, Elio ga ismijava, kao dijete obrazovanih akademika, i njegov američki naglasak. Njihovi verbalni sukobi počinju poprimati erotsku notu, te nakon što konačno konzumiraju svoj flert – prvim poljupcem koji je istovremeno razigran i seksi – nemoguće ih je razdvojiti. Iako će kraj Oliverovog boravka u Italiji poremetiti njihov odnos, ovo je Eliova prva ljubav i, iako je njihova afera možda kratka, ono što je zatitralo u Eliovom srcu i mislima, ostat će tamo zauvijek.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci