Modrić “lupio” po HNS-u! “Ne skrivajte se iza igrača! U Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske!”

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Luka Modrić upravo je opalio “pljusku” HNS-u zbog pokušaja prebacivanja utakmice Hrvatska-Slovačka iz Rijeke u neki drugi grad

Luka Modrić poslao je vrlo oštru poruku HNS-u!

“Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje.”, napisao je kapetan Vatrenih na svome službenom Twitter profilu i time jasno dao do znanja da nije istina, što su pokušali “proturiti” neki pojedinci iz HNS-a putem Savezu bliskih medija, da su igrači željeli igrati u nekom drugom gradu a ne u Rijeci.

Podsjetimo, odmah nakon nedjeljne utakmice u Cardiffu gdje je Hrvatska reprezentacija remizirala s Walesom (1:1) te na taj način propustila osigurati plasman na Europsko prvenstvo prije svoje posljednje utakmice u grupi, pušteni su u javnost “probni baloni” kako bi se posljednja i odlučna utakmica kvalifikacija trebala igrati na nekom drugom stadionu – a ne u Rijeci.

Oni koji su najprije ispod stola proturili tu “kombinaciju” opravdavali su inicijativu “većim stadionima u Zagrebu ili Splitu te većoj podršci navijača u odlučujućoj utakmici” (čitaj: više bi se zaradilo od ulaznica!), iako je domaćinstvo Rijeke dogovoreno puno prije odigravanja posljednjih kvalifikacijskih utakmica u našoj grupi.

PLJUSKA RIJEČKIM FANOVIMA Rujevica ostaje bez utakmice Hrvatska-Slovačka. Čeka se samo službena potvrda…

Izazvalo je to buru negodovanja u Rijeci, na Kvarneru pa i šire, a navijači su po objavi vijesti o mogućem gubitku domaćinstva Rujevice iskazali ogromno nezadovoljstvo, pretočeno i u oštre komentare ispod ove vijesti na profilu portala Riječanin na Facebooku.

(VIDEO) RUJEVICA ILI MAKSIMIR? Evo što kažu navijači u Rijeci!

Jučer se posebnim priopćenjem javnosti obratio i Damir Mišković , predsjednik HNK Rijeke i član Izvršnog odbora HNS-a (ujedno i dopredsjednik) koji je jasno dao do znanja da se Rijeka neće miriti s ovakvim poigravanjima.

Damir Mišković: “Utakmica Hrvatska-Slovačka igrat će se na Rujevici”

Uvidjevši da “probni balon” nije ni izdaleka postigao željeni učinak, danas su reterirali i iz Hrvatskog nogometnog saveza objavom priopćenja kojim daju do znanja da se odustaje od ideje promjene grada-domaćina utakmice Hrvatska-Slovačka.

U Hrvatskom nogometnom savezu reterirali: Hrvatska-Slovačka igrat će u Rijeci!

Ipak, nedovoljno brzo da im osjetno iznervirani kapetan Vatrenih Luka Modrić ne uputi jasnu i glasnu poruku putem svoga Twitter profila.

Bravo Luka, Rijeka ti zahvaljuje, a Rujevica će Vatrene 16. studenog nositi do pobjede!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari