ZABORAVIO RUČNU Trčao za autom pa zajedno s njim pao s 4 metra visine!

Foto: Ilustracija (BCP)

Auto je probio zaštitnu ogradu garaže i s 4 metra visine pao na drugi auto

U Ulici Rudine u Bujama, u utorak oko 17.45 sati, dogodila se prometna nesreća, a u pokušaju sprječavanja nesreće teže je ozlijeđen 55-godišnjak.

Naime, 55-godišnjak je u Istarskoj ulici parkirao automobil Fiat, pulske registarske oznake te je izašao iz vozila, bez da je poduzeo sve potrebne mjere da vozilo samo krene s mjesta.

Fiat se tada počeo kretati unazad te je probio zaštitnu ogradu, koja se nalazi iznad garaža u Ulici Rudine, na visini od oko četiri metra, nakon čega je pao na kolnik, pri čemu je prednjim dijelom udario u parkirani automobil Nissan, pulske registarske oznake, u kojem su se u tom trenutku nalazili 64-godišnjakinja i 39-godišnjak, izvijestila je PU istarska.

Muškarac i žena nisu ozlijeđeni u nesreći, no ozlijeđen je 55-godišnjak koji je potrčao za vozilom, pokušavajući ga zaustaviti.

Dolaskom do ruba garaže, nakon što je Fiat probio zaštitnu ogradu i pao, 55-godišnjak se nije uspio zaustaviti te je pao s garaže na ulicu i zadobio teže ozlijede.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari