(RIJEČANIN TV) SPEKTAKL NA KANTRIDI! Riječke sinkro-plesačice oduševile plesom u vodi na glazbu grupe Queen

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Koreografije na glazbu legendarne grupe Queen izvelo je osamdesetak plivačica Kluba svih uzrasta

Spektakularnu reviju na vodi Aqua Queen pripremile su u nedjelju navečer na Bazenima Kantrida plivačice riječkog Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris! Njih čak osamdesetak izvelo je niz atraktivnih koreografija uz glazbu grupe Queen koju je uživo izvodio najveći europski tribute band – beogradski Queen Real Tribute.

Tradicionalna Ljetna revija Kluba označila je i prekrasan završetak još jedne vrlo uspješne sezone u kojoj su riječke sinkro-plivačice opravdale i potvrdile status najboljeg hrvatskog sinkro kluba.

Riječkim sinkro-plivačicama ovo nije prvi ovakav nastup. Do sada je izvedeno ukupno deset uspješnih mjuzikala (teme iz mjuzikala “Chicago”, “Briljantin”, “Mamma mia” i druge), na ljetnim i božićnim revijama. Većinom su to revije koje su pripremile same trenerice Kluba, ali ponosni su i na suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem “Ivan pl. Zajc” u Riječkim ljetnim noćima 2009., 2010. i 2017. godine kada su sinkro-plivačice bile sudionice programa.

Koreografije su pripremile same trenerice Kluba, a scenu je potpisala Aleksandra Saršon Pezelj.

Publika na dokraja ispunjenim tribinama bila je oduševljena, a dašak sjajne atmosfere i djeliće nastupa riječkih sirena pogledajte u našem videoprilogu!

Foto & priprema: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari