SLAVNI GLAZBENIK STIŽE U DUBROVNIK! Nakon Toma Jonesa i Il Vola sljedeće godine opet glazbena senzacija

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dugo je Dubrovnik priželjkivao koncerte međunarodnih glazbenih zvijezda i konačno su nakon dugih pregovora, a zahvaljujući sufinanciranju Grada Dubrovnika povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara, ove godine na najljepšoj dubrovačkoj pozornici nastupile svjetske glazbene zvijezde Tom Jones i Il Volo.

'Ovim nastupima Dubrovnik se upisao među gradove koji, uz klasične izvođače, nudi u globalnim razmjerima zanimljiva glazbena imena te su osim nastupa domaćih i regionalnih zvijezda, u organizaciji Grada Dubrovnika, održana dva koncerta ovih svjetski poznatih izvođača.

No, nisu to jedine glazbene senzacije koje će nastupiti u Dubrovniku. Obzirom na brojne pozitivne komentare upućene od strane naših sugrađana, a znajući kako su i ulaznice planule u vrlo kratkom vremenu, Grad Dubrovnik je u suradnji s Dubrovačkim ljetnim igrama započeo pregovore s dvije velike međunarodne zvijezde za nastupe u 2020. godini. Jedan od njih je Andrea Bocceli dok s drugim imenom u ovoj fazi pregovora još ne možemo izlaziti u javnost,' poručuju iz Grada Dubrovnika. 

'Svjesni smo činjenice kako zbog ograničenog prostora ovi koncerti ne mogu biti financijski profitabilni, ali smatramo kako su za destinaciju poput Dubrovnika oni iznimno važni za ostvarenje kvalitete pružene usluge i razinu imidža,'' zaključuju u priopćenju iz Grada Dubrovnika. 

Popularni Članci