VOZAČ, FOTOGRAF, PRODAVAČ, TAJNIK RAVNATELJA Ovo su aktualni poslovi koji se nude u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava vozača dostavljača C kategorije (m/ž) u Dubrovniku, Zadru, Zagrebu i Poreču. Nudi vam se rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći. Ako tragate za mogućnošću gdje ćete pokazati svoje znanje i vještine, svakako provjerite ovaj oglas za posao. 

Beatus Opus d.o.o., poslovni je partner za tvrtku staru 40 godina koja je prisutna u svijetu u 150 zemalja. Trenutno traga za prodajnim predstavnikom za rad od kuće i na terenu (m/ž).  Mjesto rada određuje se prema mjestu stanovanja. Tražena osoba od riječi je, a također je i aktivna, proaktivna, komunikativna, zna i voli raditi s ljudima. Ako se prepoznajete u opisu – prijavite se. 

APGM – Ljubić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas prijevoz paletirane robe (građevinskog materijala), kao i strojeva, kontejnera. Također, vaša će zadaća biti i dizanje i montaža hidrauličkom dizalicom. Ako imate jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se. 

KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao - kliknite na brzu prijavu.  Ukoliko vas više zanima pozicija UX / UI dizajnera, provjerite više detalja u oglasu za posao.

Mobeco d.o.o., međunarodno je poduzeće koje ima sjedište u Sloveniji i proizvodi velike montažne betonske konstrukcije. U svoj tim pridružuje Managera prodaje montažnih betonskih konstrukcija (m/ž). Na ovoj poziciji bit ćete odgovorni za traženje novih poslovnih mogućnosti po cijeloj Hrvatskoj, za obavljanje prodajnih aktivnosti u skladu sa strategijom, poslovnim planom poduzeća te za dogovaranje s investitorima o vođenju projekta. Ako imate minimalno dvogodišnje radno iskustvo i poznajete građevinsko tržište, a organizirana ste i ambiciozna osoba po prirodi – aplicirajte. 

Korčulanska agencija za nekretnine „Andreis“, u 8 godina svog postojanja postala je prepoznatljiv brend grada i otoka Korčule, kao i Južne Dalmacije. Zbog povećanog obima posla, zapošljava agenta za promet nekretnina (m/ž). Novoj kolegici ili kolegi nudi se početna plaća u rasponu od 6.000 kn do 7.000 kn, kao i brojni bonusi za uspješnu prodaju uz predivan pogled na more iz ureda. Najviše ćete kontaktirati postojeće potencijalne klijente i organizirati prodajne aktivnosti. Ako ste motivirani za ovaj posao, znate što vam je činiti – prijavite se. 

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.  

Workforce regionalna je HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatik regije te dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i s 12 000 djelatnika. Trenutno zapošljava više prodavača/blagajnika (m/ž) na području Hrvatske. Ako imate iskustvo u trgovini, predani ste i točni u poslu, a krasi vas komunikativnost i ljubaznost, ne propustite izvršiti prijavu na ovaj natječaj.

Grad Metković zapošljava višeg stručnog suradnika izvršitelja (m/ž), za vrijeme trajanja projekta i za potrebe rada na aktivnostima vezanim uz upravljanje projektom koji se financira iz fondova Europske unije. Očekuje vas i probni rad u trajanju od 2 mjeseca, pa ukoliko imate kompetencije za ovaj posao – aplicirajte.  

Dom zdravlja na Korčuli u potrazi je za tajnikom ravnatelja (m/ž). Potrebna vam je visoka školska sprema upravnog, pravnog ili ekonomskog smjera, kao i godina dana iskustva. Prijave se zaprimaju još jako kratko – do 01.07. Aplicirajte.  

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla. 

Popularni Članci