FITNESS Studio FitLife: Vježbe za brazilsku guzu

FITNESS Studio FitLife: Vježbe za brazilsku guzu

Donosimo vam petnaest vježbi uz kojih možete izgraditi lijepu i čvrstu stražnjicu i noge. Često se na bedrima stvara celulit i potkožno masno tkivo, osobito s vanjske strane pa vam predlažem da vježbate, više hodate i hranite se što zdravije. Jedno bez drugog neće ići i za dobre rezultate potrebno je uložiti više truda.

Ovaj niz vježbi je samo baza, postoji na stotine varijacija, kombinacija itd. no, ipak je najvažnije da krenete iz početka i da radite klasične vježbe s kojima vam garantiramo vrhunske rezultate.

Na početku ćete raditi samo s težinom vlastitog tijela dok ćete nakon određenog vremenskog razdoblja kako ćete napredovati u trening dodavati i razna vanjska opterećenja kao što su bučice i pijesak za zglobove, girje, šipke, vreće, nestabilne podloge itd. te vam trening nikada neće biti isti.

Nemojte zaboraviti da je prije svega važno pravilno i tehnički točno izvođenje svake vježbe, a tek onda sve ostalo. Najprije naučite pravilan čučanj, a tek onda goblet. Uvijek prvo učimo abecedu tek onda pišemo sastavke.

Želim vam vrhunske rezultate! Ivana Posavec

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kakav gaf: Na Oscarima pogrešno pobjednikom proglasili 'La La Land', a pobijedio 'Moonlight'