FITNESS Studio FitLife: Trening s medicinkom

FITNESS Studio FitLife: Trening s medicinkom

Medicinka je jedan prekrasan rekvizit i dodatak vanjskog opterećenja treningu kojeg vam preporučujem ovoga tjedna kao glavni dio vašeg treninga za aktivaciju cijeloga tijela. Niz jednostavnih pokreta uz opterećenje po vašoj želji može biti idealno u borbi s neželjenim kilogramima, potkožnim masnim tkivom i jačanjem lokomotornog i krvožilnog sustava te srca.

Stoga je važno vježbati pravilno, tehnički točno i kontrolirano, koristiti dah i učiti pravilno disati i biti što aktivniji u životu, a sve kako bi nas zdravlje služilo što duže. Mi možda ne možemo utjecati na mnoga loša stanja organizma jer je život postao užurban i vrlo nepovoljan za naše tijelo, ali možemo itekako poboljšati sveukupno zdravlje i biti što mobilniji, fleksibilniji, jači i sposobniji. Time ćete znatno poboljšati kvalitetu života i pozitivno utjecati na okolinu. Neka loše navike postanu vaša prošlost, ako ih ima.

U ovom videu nalazi se sedam vježbi koje radite jednu za drugom te time činite jedan od pet setova/krugova. Na početku napravite zagrijavanje i na kraju istezanje.

Sretno!

Ivana Posavec

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Vegeta u restoranu Michael Jordana u New Yorku