FITNESS Studio FitLife: Kružni funkcionalni trening za napredne vježbače

FITNESS Studio FitLife: Kružni funkcionalni trening za napredne vježbače

S obzirom na to da najviše pišem početnicima, ovaj tjedan sam odlučila napraviti jedan trening za napredne vježbače. S toga vas očekuje trening u kojem ćete morati dati malo više. Kako bi se trening uspješno izvršio uz sebe morate imati olimpijsku ili običnu šipku, girju, jedan par bučica i airo bike.

Na samom početku napravite zagrijavanje i nemojte ga preskakati nikada, razgibajte se i napravite nekoliko obrazaca u prostoru, kada ste spremni i osjećate se dobro možete odraditi ovaj glavni dio koji vam preporučujem. U nekoliko serija, bez greške, tehnički točno s pravilnim pozicioniranjem na početku vježbe završite ovaj trening istezanjem. Tijekom istezanja razmišljajte o svim dijelovima tijela jer je i onaj najmanji važan dio vas.

Pazite na obrasce kretanja, na pravilno pozicioniranje na početku vježbe i na tehnički točno izvođenje jer ćete jedino tako sigurno stići do cilja. Svaka ozljeda će taj cilj usporiti i time vas udaljiti od njega, a to sigurno ne želite. Budite pažljivi prema sebi i svojem tijelu i volite ga onako kako zaslužuje.

Svi smo mi unikati, a znamo da se unikat pazi i mazi.

Sretno!

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

S Damirom Urbanom u RTL Direktu o njegovoj ulozi u predstavi 'Antigona' i korizmi: 'Čistim se vjerojatno odlaskom na WC školjku, ali na nekakav klasičan hrvatski način'