Oglašavanje

Lokalno. Bitno. Sa stavom.

U toj poruci sažeto je sve što novi online medij Varazdinski.hr želi biti. Naša jedina vizija i misija je napredak za ljude u našoj neposrednoj okolini. Okupljena je ekipa kvalitetnih suradnika (novinara, fotografa, kolumnista, stručnjaka za marketing), sve da bi kreirali što kvalitetnije i zanimljivije sadržaje.

Iznimno bitni u cijeloj priči su nam i oglašivači, koji su naš jedini izvor financiranja. Posjedujemo bogato iskustvo i znanje o online medijima, online marketingu i oglašavanju, stoga Vas pozivamo da nam se javite putem emaila marketing@varazdinski.hr s bilo kakvim upitom.

U 2017. godini smo stigli do preko 150 tisuća čitatelja (Google Analytics) mjesečno, a imamo i preko 20 tisuća pratitelja na Facebooku.

Uglavnom, stojimo Vam na raspolaganju, a možemo Vam složiti najbolju ponudu, povezujući dvije županije - Međimursku (www.emedjimurje.hr) i Varaždinsku (www.varazdinski.hr). Za oglašavanje u obje županije, pripremili smo i dodatne popuste.

eMedjimurje.hr je trenutno najčitaniji medij u regiji, s preko 300 tisuća čitatelja (jedinstvenih posjetitelja) mjesečno. Na Facebooku eMedjimurje.hr ima 45 tisuća Facebook fanova te preko dvije tisuće Twitter followera.

Ako se Vi ne javite nama, naći ćemo mi Vas :) Javite se da vam prezentiramo Varazdinski.hr - marketing@varazdinski.hr.

Oglašavanje:
digital.sales@rtl.hr
marketing@varazdinski.hr

Voditelj marketinga:
Marko Breljak, marko@varazdinski.hr
095 393 8565

Voditeljica prodaje i oglašavanja:
Marijana Mikulić, marijana@varazdinski.hr
099 345 0111