Oglašavanje

Lokalno. Bitno. Sa stavom.

U toj poruci sažeto je sve što novi online medij Varazdinski.hr želi biti. Naša jedina vizija i misija je napredak za ljude u našoj neposrednoj okolini. Okupljena je ekipa kvalitetnih suradnika (novinara, fotografa, kolumnista, stručnjaka za marketing), sve da bi kreirali što kvalitetnije i zanimljivije sadržaje.

Iznimno bitni u cijeloj priči su nam i oglašivači, koji su naš jedini izvor financiranja. Posjedujemo bogato iskustvo i znanje o online medijima, online marketingu i oglašavanju, stoga Vas pozivamo da nam se javite putem emaila marketing@varazdinski.hr s bilo kakvim upitom.

Uglavnom, stojimo Vam na raspolaganju, a možemo Vam složiti najbolju ponudu, povezujući dvije županije - Međimursku (www.emedjimurje.hr) i Varaždinsku (www.varazdinski.hr). Za oglašavanje u obje županije, pripremili smo i dodatne popuste.

eMedjimurje.hr je trenutno najčitaniji medij u regiji, s preko 220 tisuća čitatelja (jedinstvenih posjetitelja). Na Facebooku eMedjimurje.hr ima 36 tisuća Facebook fanova te preko dvije tisuće Twitter followera.

Ako se Vi ne javite nama, naći ćemo mi Vas :) Javite se da vam prezentiramo Varazdinski.hr - marketing@varazdinski.hr.

Oglašavanje:
digital.sales@rtl.hr
marketing@varazdinski.hr

Voditelj marketinga:
Marko Breljak, marko@varazdinski.hr
095 393 8565

Voditeljica prodaje i oglašavanja:
Marijana Mikulić, marijana@varazdinski.hr
099 345 0111