Vijesti / Sport

ŽNL: Bednja pobijedila Budućnost, Ivančica 'okrenula' protiv Mladosti

ŽNL: Bednja pobijedila Budućnost, Ivančica 'okrenula' protiv Mladosti

Počela je i Prva županijska nogometna liga, ali bez većih iznenađenja.

Vodeća Bednja s minimalnih 1:0 pobijedila je Budućnost u Vidovcu, a jedini strijelac bio je, Ante Kulji u 7. minuti iz jedanaesterca. Bio je to njegov trinaesti gol ove sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi pratitelj Bednje, Ivančica, nakon velikih je muka došla do bodova u Šemovcu. Mladost je povela u 16. minuti golom Marija Djaka, a Ivančanima je trebalo punih 40 minuta da bi izjednačili. Strijelac za 1:1 bio je Loparić dok je pobjedonosni gol djelo Kolareka u 74. minuti utakmice.

U malom derbiju kola odigranom u Selniku 'frcale su iskre' između Plitvice i Drave. Sudac Buden iz Črešnjeva podijelio je pet žutih (tri domaćinu, dva gostu) i dva crvena kartona. Isključenja su zaradili Zelenc kod Drave u 40. i Vuković kod Plitvice u 82. minuti, oba zbog udaranja protivničkog igrača. Inače pobijedila je Plitvica 2:0 golovima Vukovića u 6. i Levatića u 90. minuti.

Polet iz Cestice u svojoj je Grabi bio uvjerljiv protiv Rudara s 4:0, a strijelci su bili Humek, Lazar, Borak i Kokot.

Rezultati 14. kola Prve ŽNL: Budućnost – Bednja 0:1, Mladost (Š) – Ivančica 1:2, Plitvica (S) – Drava 2:0, Polet – Rudar 4:0, Podravac Kitro – Sloga 2:1, Obreš – Dubravka/Zagorac 1:0, Lepoglava – Mladost (M) 3:0.

Poredak: 1. Bednja 38, 2. Ivančica 32, 3. Polet 25, 4. Plitvica 24, 5. Drava 24 itd.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci