Vijesti / Sport

Zlato do zlata: Ritmičarke Vindije najuspješnije u konkurenciji sedam zemalja

Zlato do zlata: Ritmičarke Vindije najuspješnije u konkurenciji sedam zemalja

Natjecateljke ritmičke gimnastike GK Vindija uspješno su završile prvi dio sezone. U subotu 17. lipnja nastupile su na 18. međunarodnom turniru u Mariboru u organizaciji DŠRG Maribor.

Na natjecanju su nastupile natjecateljke iz Austrije, Hrvatske, Mađarske, Japana, Njemačke, Slovačke i Slovenije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je kraj sezone i samo se seniorke pripremaju za Svjetsko prvenstvo, Vindijke su pokazale zavidnu formu što je rezultiralo odličnim rezultatima.

Tako su Tamara Artić u kategoriji juniorki 2004.-2005. godišta A program, Lara Domislović u kategoriji 2006.-2007. godišta A program, Sara Crnčec u kategoriji 2006.-2007. godišta B program i Paulina Tomašković u kategoriji 2008.-2009. godišta B program osvojile su prva mjesta, samo je Leona Pretković zamalo ostala bez zlatne medalje i osvojila drugo mjesto u kategoriji juniorki 2004.-2005. godišta B program.

Ritmičarkama Vindije predstoji kratki odmor, a nakon toga priprema za drugi dio sezone u kojem će Tamara Artić pokušati potvrditi da je prva kandidatkinja za juniorsku ekipu na predstojećem Europskom prvenstvu, a sve djevojke pripremat će se za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske i međunarodne turnire u drugom dijelu godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci