Vijesti / Sport

ŽENSKI RUKOMET Kokice poražene u Bjelovaru

ŽENSKI RUKOMET Kokice poražene u Bjelovaru

Rukometašice Koke ove su subote gostovale u Bjelovaru i kući se vratile poražene.

Prvi pogodak u susretu upisala je Josipa Tomić za 0:1. Nakon što je Ivana Dragišić donijela prvo izjednačenje, redaju se nova, a igračice Koke uglavnom love prednost Bjelovarčanki. U 13. minuti Bjelovar prvi puta ima +2 zahvaljujući Maji Tolić i Mihaeli Gavrić. Pet minuta igra se bez pogotka, a Dejana Milosavljević u 18. minuti koristi priliku za umanjiti gol razliku, nakon čega padaju po dva gola već u sljedećoj minuti – po jedan sa svake strane (7:6).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dragišić odvodi Bjelovar na +2, a igračice Koke uzvraćaju serijom od četiri gola i šest minuta prije kraja prvog poluvremena prelaze u vodstvo 8:10. Do kraja prvog dijela Koka drži i povećava prednost (10:12, 11:13), ali na odmor ipak odlazi sa samo jednim golom više od Bjelovara (12:13).

Baš kao i na početku utakmice, prva se na listu strijelaca u drugom dijelu upisuje Tomić za 12:14. U nastavku susreta Koka drži prednost koja se penje na +4 u 41. minuti susreta (16:20), ali Bjelovarčanke serijom 4-0 uspijevaju izjednačiti rezultat sa 13 minuta do kraja susreta. Tri minute kasnije, nakon dužeg perioda, imaju prvo vodstvo (22:21), ali igračicama Koke nije trebalo dugo da izjednače.

Nakon igre gol za gol i napete završnice, pobjedu su odnijele igračice Bjelovara rezultatom 27:25. Najefikasnija kod pobjednica bila je Nikolina Zadravec sa sedam pogodaka, a iz redova Koke Dejana Milosavljević, također sedam.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci