Vijesti / Sport

Vindijine ritmičarke uspješne na međunarodnim turnirima i Svjetskom kupu

Vindijine ritmičarke uspješne na međunarodnim turnirima i Svjetskom kupu

Nakon Prvenstva Hrvatske održanog u Varaždinu gdje su Vindijine ritmičarke dominirale, isto je nastavljeno i na nizu međunarodnih turnira i natjecanju Svjetskog kupa. Pretprošli vikend seniorka Rea Strnad, kadetkinja Tamara Artić i mlađa kadetkinja Elena Košćak vrlo dobro su nastupale na međunarodnom turniru u slovačkom Prešovu.

Strnad i Artić osvojile su 1. mjesta u višeboju s oba rekvizita, dok je Elena Košćak osvojila 4. mjesto u kategoriji 2006. godišta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istovremeno u Puli je održan međunarodni Gazela Cup 2016 na kojem su Vindiju predstavljale juniorska reprezentativka Ema Kovačić, Tena Mlinarić te djevojčice iz B programa Sara Crnčec i Rea Belić-Šebečić.

Kovačić se sprema za Europsko prvenstvo te je radi korekcija određenih vježbi i uvježbavanja natjecanje završila na 4. mjestu, Mlinarić je bila 9. među 19 juniorki na tom natjecanju. Crnčec je osvojila 5. mjesto, a Belić-Šebečić 7. mjesto u konkurenciji djevojčica 2005. godišta i mlađih.

Elena Milenković, najbolja hrvatska ritmičarka dokazala je svoju kvalitetu i dominaciju vrlo dobrim nastupom na Svjetskom kupu održanom prošli vikend u Minsku, Bjelorusija. Nakon slabijeg nastupa na Svjetskom kupu u Pesaru gdje je dosta griješila što je rezultiralo plasmanom na 59. mjestu, među elitom svjetske ritmike kojoj je to jedno od zadnjih velikih, pripremnih natjecanja pred predstojećim Olimpijskim igrama, Milenković je nastupila solidno sa sva četiri rekvizita što je rezultiralo 27. mjestom u višeboju, a 25. je bila s čunjevima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci