Vijesti / Sport

Velik interes za Magma Pan kup Varaždin 2017, u dva dana dvadeset prijava

Velik interes za Magma Pan kup Varaždin 2017, u dva dana dvadeset prijava

U četvrtak su počele prijave za 38. izdanje Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017, a koje će se od 16. prosinca do 6. siječnja igrati u poznatoj varaždinskoj školsko-sportskoj dvorani, u Graberju.

U prva dva dana prijava svoje je sudjelovanje potvrdilo dvadesetak ekipa, među njima i branitelj naslova, ekipa Centar Škudar iz Novoga Golubovca, također i varaždinski Junajted, finalist zadnjeg Zimskog prvenstva Varaždina. Od poznatijih imena tu su i MNK Črešnjevo, zagrebački Džani Promet, Murićevi Prijatelji iz Bednje, Eurotransporti Kostanjevec… Prijave ekipa traju još šest dana, zaključno s četvrtkom, 14. prosinca, kad će biti održan i ždrijeb turnira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo, i ove će se godine igrati u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj. I dok u kategoriji seniora nema dobnog ograničenja prilikom prijava, kod veterana je minimalna dobna granica 35 (rođeni 1982. godine i ranije). Svaka veteranska ekipa ima pravo i na jednog mlađeg igrača u prijavi, međutim ne mlađeg od 33 godine (minimalno 1984. godište). S obzirom da je turnir na prijelazu godine i samo godište nije najpravedniji parametar, tolerira se u oba uvjeta šest mjeseci, odnosno da na dan igranja igrač ima minimalno 34 godine i šest mjeseci tj. (onaj jedan) 32 godine i šest mjeseci.

Kotizacija za sudjelovanje je kao i prethodnih godina – 800,00 kuna po ekipi. Naslov pobjednika Zimskog prvenstva Varaždina brane Centar Škudar (Novi Golubovec) u seniorskoj i Hudek Trgotrans (Biljevec) u veteranskoj konkurenciji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci