Vijesti / Sport

VARTEKS Slavonija lagano do bodova, 'Bumbari' pet utakmica bez pobjede

VARTEKS  Slavonija lagano do bodova, 'Bumbari' pet utakmica bez pobjede

U sklopu 10. kola 3. HNL 'Bumbari' su gostovali u Požegi kod tamošnje Slavonije. U Varaždin se vraćaju praznih ruku jer su domaćini odnijeli pobjedu rezultatom 3:1 (2:0).

Znali su izabranici Antuna Jukića kako je pred njima još jedna tvrda i teška utakmica, ali danas, nažalost, nisu spremili odgovor na taj izazov. Već u 20. minuti poveli su domaćini pogotkom Smojvira nakon greške vratara Drevena. Kao i nekoliko puta ove sezone, Varteksovcima nakon primljenog pogotka pada koncentracija, a domaćini  pogotkom Bobana u 24. minuti odlaze na dva pogotka razlike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još jedan hladan tuš za bumbare bio je i crveni karton Gorana Spasića - prvi žuti zaradio je u 31. zbog prekršaja, a minutu kasnije i drugi žuti zbog dugog jezika. Domaćini su tada uspostavili kontrolu nad utakmicom i otišli na 3:0 u 68. minuti - strijelac Valentino Podobnik. Počasni pogodak za 'Bumbare' zabio je Yuki Takatoku u 85. minuti.

Varteks je ovim porazom nastavio svoj crni niz od pet utakmica bez pobjede. U sljedećem kolu 'Bumbari' će biti iznimno motivirani tražeći pobjedu nakon dugo vremena jer im u goste dolazi obližnje Međimurje.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci