Vijesti / Sport

Varteks počeo pripreme: 'Hrabro ćemo jurišati po nove pobjede i ostanak u ligi!'

Varteks počeo pripreme: 'Hrabro ćemo jurišati po nove pobjede i ostanak u ligi!'

Prva momčad Nogometnog kluba Varteks  u četvrtak, 18. siječnja, krenula je sa zimskim pripremama za nastavak sezone na terenu NK Jalžabet, koji im je prepustio svoj travnjak za prvih nekoliko dana priprema, dok su u zimskom periodu radili individualno po planu.

Tim povodom popričali smo s trenerom 'Bumbara', Antunom Jukićem koji nam je otkrio planove za nastavak sezone te na čemu će sve raditi igrači Varteksa u nadolazećem periodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na početku razgovora, nismo mogli odoljeti pitanju kako vidi svoj dosadašnji angažman u klubu.

- U dosadašnjem dijelu vođenja i rada u Varteksu iznimno sam zadovoljan s ljudima u i oko kluba, s vrhunskom suradnjom sa članovima uprave i stožera, a naglašavam da je i odnos s našim vjernim Stonesima više nego odličan - rekao nam je Jukić na početku razgovora.

Kako kaže, u nastavku sezone očekuje još bolju igru od one prikazane dosad.

- Za proljetni dio sezone i nastavak natjecanja očekujem još bolji Varteks. U jesenskom dijelu polusezone još smo se tražili i upoznavali sa zahtjevima lige, gdje smo vidjeli da se možemo 'pohrvati' sa svakim, a na proljeće jurišamo hrabriji po ostanak u ligi i nove pobjede.

Uz pristigla pojačanja, smatra da postoji realna prilika za napredovanje na ligaškoj ljestvici.

- S adekvatnim pojačanjima u svakoj liniji još sam sigurniji u takav rasplet dogadaja, za što se članovi uprave bore svim kapacitetima koji su raspoloživi. Za sada još uvijek tragamo za pojačanjima u vrhu napada i napadačkom dijelu, dok smo popunili mjesta u obrani i veznom dijelu ekipe - otkrio nam je Jukić.

Prije nego je momčad izveo na teren, uputio je i poziv svim zaljubljenicima u nogomet i Varteks, publici i široj javnosti da im se pridruže u časnoj borbi na sportskom planu za jedinstveni klub na ovim prostorima.

Igrači Varteksa tako su danas istrčali na teren NK Jalžabet vidno dobro raspoloženi pa je prvi trening protekao u pozitivnom tonu, iako su već prije samog početka Bumbari naišli na velik problem - nedostatak adekvatno pripremljenog i slobodnog terena za održavanje treninga.

Spas su pronašli u obližnjem Jalžabetu, čiji je istoimeni nogometni klub ljubazno prepustio teren Bumbarima do subote, a od ponedjeljka će se treninzi preseliti na pomoćni teren SRC Sloboda Varaždin.

Podsjećamo, Varteks je prvi dio sezone završio na pretposljednjem, 15 mjestu 3. HNL Istok, uz osvojenih 12 bodova u 15 kola.

Nastavak sezone započinje 3. ožujka, kada će Varteks ugostiti Vukovar 1991.

Uz dosadašnju suradnju i prijateljstvo Vukovara i Varaždina te doček koji su im Vukovarci priredili u jesenskom dijelu, želja je Varteksa da se ta utakmica igra na Stadionu Varteks, za što očekuju razumijevanje gradonačelnika i ZŠUGV, koja upravlja stadionom.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci