Vijesti / Sport

PORAZ Varteks s novim trenerom Orehovcem izgubio kod Čepina s 3:0

PORAZ Varteks s novim trenerom Orehovcem izgubio kod Čepina s 3:0

Na gostovanju kod Čepina u 20. kolu 3. HNL Istok, navijački NK Varteks doživio je prvi poraz pod vodstvom novog trenera Želimira Orehovca. Domaći je sastav porazio 'Bumbare' rezultatom 3:0.

U prvom poluvremenu gledatelji su vidjeli nekoliko prilika na obje strane, a uspješniji u njihovoj realizaciji bili su domaćini. Tako je u 27. minuti nakon neopreznosti u obrani 'Bumbara' domaće u vodstvo doveo Domagoj Ivić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku igre Varteks je mogao do izjednačenja, ali udarac Takua odlično brani vratar Čepina, dok u drugom navratu udarac Šoštarića odsjeda na vratnici.

Pred sam kraj poluvremena umalo je Varteksovce stigla kazna za promašeno, ali u dva navrata odlično reagira vratar Posavec.

Drugo poluvrijeme proteklo je u znaku Čepina. Nisu se uspjeli nametnuti Varteksovci, a Čepin to iskorištava i pogotkom Domagoja Damjanovića povećava prednost na 2:0.

Varteks u nastavku pokušava postići bar pogodak, ali to im ne polazi za nogom. U 73. minuti utakmice točku na i stavlja Benjamin Ždinjak i postavlja konačnih 3:0.

Croatia Đakovo remizirala je u subotnjem susretu s Vukovarom (0:0) te je trenutna razlika između posljednjeplasiranog Varteksa i pretposljednje Croatije 4 boda uz Varteksovu utakmicu manje.

Sljedeći susret 'Bumbara' onaj je iz odgođenog, 19. kola, a na rasporedu je u srijedu, 11. travnja s početkom u 16 sati i 30 minuta na SRC-u Sloboda gdje u goste dolazi Osijek II.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci