Vijesti / Sport

VETERANI Varteks i Koka pobjednici drugog rukometnog turnira grada Varaždina

VETERANI Varteks i Koka pobjednici drugog rukometnog turnira grada Varaždina

U dvorani Graberje ove subote održan je drugi veteranski turnir grada Varaždina, u organizaciji rukometnih veterana Varteksa, koji su i osvojili turnir pobijedivši u finalu Bjelovar, dok su u ženskoj konkurenciji najuspješnije bile veteranke Koke.

Na turniru se okupilo osam muških i tri ženske veteranske ekipe. Muški su igrali 2*10 minuta, momčadi su bile podijeljene u dvije skupine, dok su veteranke igrale 2*15 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U veteranskom dijelu turnira nastupile su Koka, Podravka i Nedelišće, a upravo 'Kokice' i osvajaju turnir, pobjedama nad Podravkom i Nedelišćem.

Maja Čop Andesilić iz Koke bila je prvi strijelac turnira, Nikolina Čani iz Podravke proglašena je najboljom igračicom, dok je najbolja vratarka bila Nikolina Sklepić iz Nedelišća.

Do veteranskog finala 'dogurali' su, kao i lani Varteks i Bjelovar, a domaćin je bio uspješniji u finalu, pobijedivši 11:7. Predvodio ih je odlični Petar Rodik, koji je u finalu postigao čak osam golova.

S ukupno 14 golova Rodik je bio i najbolji strijelac turnira. Najbolji vratar bio je Ivan Ištvanović, dok je najboljim igračem proglašen Hrvoje Ač, obojica iz Bjelovara.

Za ekipu Varteksa nastupali su: B. Vujović, Pitner, Radujković, Levanić, S. Jembrih, Žnidarić, Rodik, D. Ptiček, Z. Ptiček, Brkinjač, Bračko, Godinić, Ma. Ježovita i Nemaškalo, a trener je bio Vladimir Malner.

Utakmice su odlično sudili Jeftić, Peković i Kavur. U utakmici za treće mjesto Novi Marof je s 9:7 pobijedio Zaprešić i osvojio brončanu medalju. Turnir je trajao cijeli dan, a i na 'trećem poluvremenu' rukomet je bio središnja tema, uz glazbu, klopu, piće i gledanje utakmice Hrvatska – Norveška.

Rezultati

Veterani: Varteks – Zaprešić 12:6, Varteks – Maksimir 11:7, Bjelovar – Novi Marof 10:8, Novska – Nova Gradiška 7:9, Maksimir – Zaprešić 6:6, Nexe – Varteks 7:13, Novi Marof – Novska 13:10, Nova Gradiška – Bjelovar 6:9, Zaprešić – Nexe 14:7, Bjelovar – Novska 10:9, Novi Marof – Nova Gradiška 10:9, Maksimir – Nexe 6:8, Finale: Varteks – Bjelovar 11:7, za 3. mjesto: Novi Marof – Zaprešić 9:7.

Najbolji igrač – Hrvoje Ač (Bjelovar)
Najbolji strijelac – Petar Rodik (Varteks)
Najbolji vratar – Ivan Ištvanović (Bjelovar)

Veteranke: Koka – Nedelišće 7:5, Podravka – Koka 7:8, Nedelišće – Podravka 5:7.

Najbolja igračica – Valetina Čani (Podravka)
Najbolji strijelac – Maja Čop Andesilić (Koka)
Najbolja vratarka – Nikolina Sklepić (Nedelišće)

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci