Vijesti / Sport

VARAŽDINSKI DERBI Orehovec: 'Dat ćemo sve od sebe da zapaprimo protivniku'

VARAŽDINSKI DERBI Orehovec: 'Dat ćemo sve od sebe da zapaprimo protivniku'

Nogometaši Varteksa sutra će, 16. svibnja, istrčati na teren SRC Sloboda s početkom u 17 sati u uzvratni susret polufinala Županijskog kupa protiv momčadi Varaždina, koja je odnijela 2:1 pobjedu u prvoj utakmici.

Momčad Varaždina u prvi je susret na stadion Varteksa poslala kombiniranu momčad, ali i to je bilo dovoljno da ostvari pobjedu, no zahvaljujući pogotku Šoštarića, Varteks je osigurao nešto lakši ulazak u uzvratnu utakmicu, gdje bi i minimalna pobjeda s 1:0 gurnula Bumbare u finale.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sutrašnju utakmicu najavio je i trener Bumbara, Želimir Orehovec, koji je svjestan da pred njegovom ekipom stoji težak zadatak.

- Moramo biti realni i reći da je sutrašnji protivnik jači od nas, no na nama je da skupimo 11 zdravih igrača i odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku. Naravno da bismo rado prošli u finale, no bilo kakav pozitivan rezultat u ovom trenutku bio bi ravan senzaciji - rekao nam je Orehovec.

Kako kaže, želja mu je da njegovi igrači pristupe utakmici ozbiljno i da daju sve od sebe te ostave pozitivan dojam, ali i da je najvažnije da se sutra nitko ne ozljedi kako bi mogao čim bolje spremiti momčad za nedjelju, kada na Slobodi Varteks igra susret 3. HNL Istok protiv BSK-a.

- Borimo se na nekoliko strana i mada bismo rado prošli u finale, nama je ipak krajnji cilj ostanak u ligi i na to ćemo se fokusirati ovih dana, ali sutra ćemo dati sve od sebe kako bismo 'zapaprili' protivniku - zaključio je Orehovec, tvorac preporoda Varteksa, koji je pod njim pojegao sa samog začelja lige te već nekoliko puta iznenadio favorite na papiru.

Uzvratna utakmica polufinala Županijskog kupa igra se ove srijede s početkom u 17 sati na SRC Sloboda, a iz kluba pozivaju čim veći broj navijača i simpatizera da podrže Bumbare u lovu na finale, ali i pogledaju međusobni sraz dva varaždinska kluba.

Također, iz Varteksa poručuju kako na sutrašnjoj utakmici simpatizeri gostujuće momčadi neće biti odvojeni od domaćih navijača te prolaziti posebnu proceduru, već kako su svi pozvani da zajedno sjede na istoj tribini i bodre svoj klub u lovu na finale.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci