Vijesti / Sport

Varaždin Volley (Ž): Ostaju u ligi unatoč porazu u zadnjem kolu?

Varaždin Volley (Ž): Ostaju u ligi unatoč porazu u zadnjem kolu?

Igračice Varaždin Volley-a danas su izgubile u posljednjem kolu 1.B Hrvatske odbojkaške lige od strane vodeće ekipe lige- Mladosti II s 1:3.

Varaždinkama je ova utakmica prilično značila, budući da im je o njenom ishodu ovisio ostanak u ligi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su odlično otvorile meč i osvojile prvi set s rezultatom 25:20, igra im je pala u nastavku utakmice te su igračice Mladosti na kraju slavile u sljedeća tri seta, te došle do 17. ovosezonske pobjede, a valja napomenuti da su i prije puta u Varaždin osigurale ovogodišnji naslov prvakinja.

Nakon utakmice, proširila se nepotvrđena informacija da bi se liga mogla širiti za još dva kluba, tako da još uvijek nije poznato hoće li Varaždin ispasti iz lige.

- Mladost je potvrdila ulogu favorita u ovom meču, iako smo mi imali svoje prilike koje smo uspjeli realizirati u prvom setu i na kraju ga osvojiti. Međutim, do kraja utakmice Mladost je pokazala kvalitetu i zasluženo slavila. Informaciju o našem mogućem ostanku u ligi zbog navodnog proširivanja lige trenutno ne mogu ni potvrditi ni odbaciti, sve dok Savez ne donese službenu odluku - kratko je prokomentirao trener Varaždina Jurica Juren.

Varaždin: Tunjić, Novak A., Jarmić, Đolonga, Felbar, Inkret, Stanković, Horvat, Novak M.,Tesla, Martinčević, Vuković

Mladost II: Lada, Šutalo, Jakoliš, Deak, Štimac, Straza, Pasanec, Ivandić, Sarjanović, Cvetni, Gaši

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci