Vijesti / Sport

'SIN VJETRA' Mario Sačer opet zabio za pobjedu Varaždina u posljednjem kolu

'SIN VJETRA' Mario Sačer opet zabio za pobjedu Varaždina u posljednjem kolu

U posljednjem, 33. kolu 2. HNL, nogometaši Varaždina slavili su na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca rezultatom 0:1 (0:0). Jedini pogodak na utakmici postigao je 'sin vjetra' Mario Sačer, a valja istaknuti kako su priliku u ovoj utakmici dobili mnogi igrači koji su ove sezone imali manju minutažu.

Utakmica je protekla u znaku Varaždina koji je od samog početka imao inicijativu, no na poluvremenu nije bilo pogodaka. Ulaskom u drugo poluvrijeme rastrčani i kombinatorni izabranici Marija Kovačevića još su se više nametnuli i prijetili golu domaćina. Pobjedonosni gol stigao je u 76. minuti - nakon Šimekovog ubačaja Sačer tuče glavom, ali loptu mu odbija Šolčić. Ipak, uporna osmica Varaždina ne odustaje i nakon odbijanca zakucava loptu u gol i donosi zasluženu pobjedu svojoj ekipi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U odnosu na Solin, izašli smo s kombiniranom postavom. No, moji su dečki pokazali kako svaki od njih želi igrati i preuzeli inicijativu od prve minute. Protivnik je svoju priliku čekao iz kontre, ali bezuspješno. U drugom poluvremenu Dragovoljac je još više pao, a mi smo to iskoristili. Imali su jedinu priliku koju je odlično obranio Gavranović i potvrdio našu zasluženu pobjedu - rekao je strateg varaždinskih nogometaša.

Pred Varaždinom je sada finale županijskog Kupa protiv Bednje iz Beletinca, a nakon toga slijedi izazov sezone, kvalifikacije za plasman u elitni rang hrvatskog nogometa protiv Istre 1961. Kvalifikacije se igraju na dvije utakmice, a domaćin prve bit će poznat nakon ždrijeba koji će se održati u ponedjeljak, 21. svibnja, s početkom u 11 sati

Prva utakmica na rasporedu je 30. svibnja, dok će se druga odigrati 2. lipnja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci