Vijesti / Sport

NK VARAŽDIN Sačer: 'Mi se ne bojimo nikoga, drugi se trebaju bojati nas'

NK VARAŽDIN Sačer: 'Mi se ne bojimo nikoga, drugi se trebaju bojati nas'

Nogometaši Varaždina u prvom su polufinalnom ogledu Županijskog kupa svladali gradske rivale iz navijačkog Varteksa rezultatom 2:1. Prahić i Težak odveli su Varaždin u vodstvo, ali nadu u mogući prolazak 'Bumbarima' je donio Šoštarić pogotkom u 40. minuti.

Tako su želje trenera Kovačevića o rješavanju pitanja finalista već u prvoj utakmici pale u vodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dobro smo ušli u utakmicu i dali dva gola, ali greška na sredini terena nas je koštala. Taj gol je okrenuo sve i drugo poluvrijeme su se poluvrijeme Varteksovci uspješno branili. Vidjelo se na novim igračima da im nedostaje kontinuitet igre, ali to nije isprika za naše nepostizanje pogodaka. Ovako ostaje sve otvoreno u drugoj utakmici Kupa, no pred nama je sad prvenstvo, a o Kupu ćemo kad dođe vrijeme za to - bio je jasan strateg Varaždina, Mario Kovačević. 

Pred varaždinskim je drugoligašem, bar u ovom trenutku, bitniji izazov. Već u subotu na gostovanje dolazi momčad Dugopolja s kojom ove sezone imaju pozitivan omjer - pobjeda kod kuće rezultatom 1:0 te remi u gostima rezultatom 1:1. Prošle sezone u dresu Dugopolja nastupao je Mario Sačer, a utakmici protiv bivše momčadi okrenuti će se kao i prema svakoj drugoj.

- Poznavajući trenera Bojka, svi će stati iza lopte i pokušavati iz kontre. Mi se ne bojimo nikoga, drugi se trebaju bojati nas. Naša tri boda ne bi smjela doći u pitanje, ako damo sve od sebe dobit ćemo utakmicu. Moj je posao zabijati golove, a to ću pokušati i protiv Dugopolja - zaključio je napadač Varaždina, Mario Sačer.

Ovom bi se pobjedom Varaždin mogao 'riješiti' jednog konkurenta za treće mjesto jer bi Dugopolje porazom ostalo na 42 boda, a Varaždin otišao na 49. Također, nastavili bi trku s Goricom koja trenutno drži drugo mjesto s 52 boda, a u ponedjeljak, 23. travnja, gostuje kod druge momčadi Hajduka.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 21. travnja, s početkom u 17 sati na stadionu Varteksa, a izravan prijenos možete pratiti i na HNTV-u.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci