Vijesti / Sport

NK VARAŽDIN Klub nije dobio licencu za 1. HNL, u upravi nema zabrinutosti

NK VARAŽDIN Klub nije dobio licencu za 1. HNL, u upravi nema zabrinutosti

Varaždin će se ove subote susresti s direktnim konkurentom za 1. HNL, Goricom koja im na ljestvici bježi za 3 boda. Varaždin bi pobjedom u ovom susretu zasjeo na prvo mjesto zbog boljeg međusobnog omjera ove sezone.

Također, raspored Varaždina u posljednja četiri kola (Dinamo II kod kuće, Lučko u gostima, Solin kod kuće i gostovanje na Sigetu kod Dragovoljca u posljednjem kolu) malo je lakši od rasporeda njihovog suparnika - Sesvete u gostima, Dugopolje i Šibenik kod kuće te Dinamo II u gostima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, i mogući dobri završetci nadolazećih susreta mogli bi pasti u vodi ako varaždinski drugoligaš ne dobije licencu za nastup u elitnom rangu hrvatskog nogometa.

U prvom stupnju licenciranja, HNS je Varaždinu uskratio licencu, ali kako ističu u vodstvu kluba, nema mjesta panici.

- Nismo zabrinuti zbog toga što nismo u prvom stupnju dobili licencu za Prvu HNL, jer nam nedostaju samo dva dokumenta koja se tiču infrastrukture i potrebne uvjete klub će riješiti u ovom žalbenom postupku, nakon čega će klub sasvim sigurno ispunjavati sve potrebne uvjete i dobiti licencu za Prvu HNL - rekao je predsjednik kluba, Stjepan Cvek.

Prema riječima predsjednika tako ne bi trebalo biti problema s dokumentacijom te je samo na igračima da odrade svoj dio posla.

Utakmica s izravnim konkurentom za plasman u 1. HNL na rasporedu je u subotu, 28. travnja, s početkom u 14 sati i 30 minuta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci