Vijesti / Sport

PRIZNANJE Domagoj Drožđek najbolji igrač 2. HNL, Dario Jertec odmah iza njega

PRIZNANJE Domagoj Drožđek najbolji igrač 2. HNL, Dario Jertec odmah iza njega

Treneri klubova koji su ove sezone nastupali u 2. HNL odlučili su u izboru SportNewsa kako je najbolji igrač lige, ujedno i najbolji strijelac, Domagoj Drožđek. Ovaj mladi igrač Varaždina sa 16 je pogodaka odnio titulu najboljeg strijelca, dok je s dva boda više od suigrača Jerteca odnio i titulu najboljeg igrača lige.

Svaki je trener na raspolaganju imao 5 mjesta za glasovanje - igraču kojeg su smatrali kao petog najboljeg dali su 2 boda, dok su svakom višeplasiranom dali po dva boda više, tako da je prvi dobio 10 bodova. Drožđek se na prvom mjestu našao 2 puta (Hrvatski dragovoljac - Pamić i Dugopolje - Bojko, dok se Jertec na prvom mjestu našao čak 5 puta (Varaždin - Kovačević, Tokić - Solin, Perković - Šibenik, Oreščanin - Hajduk II, Ganjto - Lučko).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, zbog izbivanja s većine ostalih trenerskih listića, Jertec se našao na drugom mjestu, a Domagoj je ugrabio drugu ovogodišnju pojedinačnu titulu.

Idealna jedanaestorica prvenstva s obzirom na glasovanje je:

Horkaš (Dinamo II) - Mčedlišvili (Gorica), Pantalon (Kustošija), Gabriel (Dinamo II), D. Bradarić (Hajduk II) - Marina (Gorica), Atiemwen (Gorica), Jertec (Varaždin) - Cekici (Dinamo II), Drožđek (Varaždin), Lovrić (Kustošija).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci