Vijesti / Sport

USPJEH Odbojkaši Kitroa Varaždin plasirali se u Superligu!

USPJEH Odbojkaši Kitroa Varaždin plasirali se u Superligu!

Pobjedom nad Splitom u pretposljednjem kolu Prve lige odbojkaši Kitro Varaždina plasirali su se u elitni odbojkaški rang - Superligu iduće sezone.

Uoči ovog susreta bio im je potreban tek jedan osvojeni bod za matematičko osiguravanje jednog od prva dva mjesta koja automatski vode u play-off i Superligu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskusna momčad Splita u ovom dijelu sezone pokazala se kao neugodan suparnik, no varaždinski odbojkaši na domaćem terenu, u Areni, nisu se dali iznenaditi. Na mjestu tehničara, koje je nakon ozljeda Žganeca i Rogine bilo upražnjeno, igrao je kapetan Goran Jošić, i to vrlo solidno.

Nije to bila prelijepa utakmica, ulog je bio velik, pa je na obje strane bilo podosta grešaka. Prvi set pripao je domaćinu, da bi gosti uzvratili u drugom.

Ključan je potom bio treći set kojim je domaćin osigurao Superligu, ali su nakraju odnijeli i ukupnu pobjedu u ovom meču s 3:1 u setovima (25:18, 21:25, 25:21, 25:23).

U posljednjem kolu Varaždin gostuje kod Zadra, a ovisno o ishodu tog susreta protivnik u doigravanju za prvaka bit će im jedna od dvije najbolje hrvatske ekipe, zagrebačka Mladost ili Marina Kaštela.

> POVRATAK OK Kitro Varaždin neće biti samo prolaznik

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci