Vijesti / Sport

USPJEH Mlade rukometašice osvojile prvo mjesto u 3. HRL Sjever

USPJEH Mlade rukometašice osvojile prvo mjesto u 3. HRL Sjever

Mlade rukometašice Koke ovih dana sezonu polako privode kraju, i to odličnim rezultatima. U sklopu natjecanja u 3. HRL Sjever druga ekipa Koke osvojila je prvo mjesto, u konkurenciji sedam ekipa.

Jedan od najorganiziranijih sportskih kolektiva u Varaždinu, ŽRK Koka, već godina odlično radi s mlađim selekcijama u klubu. Tako su kadetkinje okupljene u ekipu Koke 2 uspjele osvojiti prvo mjesto u 3. HRL.

Posljednjeg vikenda gostovale su u Ivancu, gdje su uvjerljivo slavile rezultatom 29:15. Najefikasnija u redovima Koke 2 bila je Lana Bartolić s devet golova, od čega šest iz sedmeraca, Marta Pozder postigla je šest golova, Kontrec i Ločar po pet, Davidović tri, dok je Lekaj zabila jedan. Vrijedi istraknuti i vratarku Saru Šopar, koja je skupila čak 18 obrana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

rtolić s 9 golova, Marta Pozder s 6, Kontrec i Lončar s 5, Davidović s 3 te Lekaj s 1.

Mlade rukometašice Koke su u konkurenciji još šest ekipa osvojile prvo mjesto sa 17 bodova, a iza njih ostale su ekipe Garešnice, Preloga, Zrinskog 2, Ludbrega, Ivanca i Velikog Trojstva. Ekipu vodi nekad sjajna rukometašica Snježana Horvat, a u narednom razdoblju će se definirati hoće li možda iduće sezone nastupati i u višem rangu natjecanja.

Vrijedi spomenuti da je ekipa Koke, godište 2004. i mlađe proteklog vikenda sudjelovala i na državnoj kadetskoj završnici gdje su osvojile 10. mjesto od 16 ekipa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci