Vijesti / Sport

USPJEH! Mateo Mudri i Ivana Matić najbolji na plesnom turniru u Sloveniji!

USPJEH! Mateo Mudri i Ivana Matić najbolji na plesnom turniru u Sloveniji!

Jučer, 19. studenog, u Sloveniji je održan kvalifikacijski plesni turnir u latinoameričkim i standarnim plesovim, a na njemu su sudjelovali i Mateo Mudri i Ivana Matić, članovi Plesnog kluba 'Takt' iz Varaždina.

Natjecatelji su pristigli iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a našim plesačima to je bio prvi ovosezonski nastup van granica Hrvatske. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mateo Mudri i Ivana Matić natjecali su se u obje discipline, u B kvalitativnom razredu, i u obje kategorije bili su prvi! Posebno je vrijedno prvo mjesto u latinoameričkim plesovima jer im je taj rezultat omogućio prijelaz u A kvalitativnu kategoriju.

Među plesnim sucima ovog turnira bili su i svjetski poznati plesači Jurij Batagelj te Katarina Venturini. Jurij Batagelj je poznati višestruki slovenski državi prvak u disciplini latinsko američkih plesova, no osim toga i finalist svjetskih prvenstava te pobjednik brojnih međunarodnih natjecanja, dok je Katarina Venturini bila 23 puta državna prvakinja u latinsko američkim, standardnim i kombinaciji svih 10 plesova. Osim toga, ova plesačica svjetskog glasa, bila je i svjetska prvakinja u kombinaciji latinsko američkih i standardnih plesova te svjetska prvakinja u disciplini latinsko američkih plesova.

 

Do kraja godina očekuju ih natjecanja u Čakovcu i Mađarskoj te nastavljaju s pripremama za prvi nastup u visokoj A kategoriji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci