Vijesti / Sport

Unatoč glasnoj podršci s tribina, Varteks uvjerljivo poražen od Međimurja

Unatoč glasnoj podršci s tribina, Varteks uvjerljivo poražen od Međimurja

Nakon šest kola u kojima su osvajali bodove, nogometaši Varteksa danas su, u subotu, gostovali u susjednom Čakovcu u sklopu 3. HNL Istok, gdje su s visokih 4:0 izgubili od domaćina Međimurja.

Poraz ne dolazi kao iznenađenje, iako su se Bumbari potajno nadali osvajanju bodova, no već stanje na tablici jasno sugerira da je Međimurje u ovom trenutku jača momčad i s pravom drži treće mjesto lige, a to su dokazali danas kad su Bumbarima zabili četiri pogotka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi je djelo Ivana Režića, koji je mrežu Posavca načeo sredinom prvog poluvremena, dok je na 2:0 povisio njegov imenjak Ivan Ptiček.

Nakon prva dva pogotka, mreže su mirovale gotovo pola sata, a onda u razmaku od samo nekoliko minuta Filip Škvorc i Mario Munivrana postižu još dva pogotka i tako zapečaćuju sudbinu Bumbara, koji nisu uspjeli iskoristiti svoje prilike i barem smanjiti rezultatsku razliku do kraja utakmice. Ovog puta Varteksu nije pomogla ni glasna podrška s tribina brojnih White Stonesa koji su organizirano vlakom došli na utakmicu, ali i ostali navijači i simpatizeri koji su 'potegnuli' do susjednog Čakovca kako bi bodrili svoje Bumbare u lovu na nove bodove.

Loše vijesti dolaze i iz Požege, gdje se igrao derbi začelja u kojem je Slavonija bila bolja od posljednjeg Belišća te uz tri boda preskočila Varteks na tablici. Do kraja prvenstva ostala su još četiri kola, a u sljedećem, 27. kolu, Varteks kod kuće dočekuje BSK, još jednu momčad s vrha ljestvice. Utakmica se igra 19. svibnja na SRC Sloboda s početkom u 17 sati.

Spomenimo kako će Bumbari na isti stadion istrčati i ove srijede od 17 sati, kad ih čeka uzvratna utakmica polufinala Županijskog kupa protiv Varaždina, a koji je s 2:1 bio uspješniji u prvoj polufinalnoj utakmici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci