Vijesti / Sport

UDRUGA SLIJEPIH Danijel Sabol državni prvak u elektroničkom pikadu!

UDRUGA SLIJEPIH Danijel Sabol državni prvak u elektroničkom pikadu!

U Maloj vijećnici Međimurske županije održan je prijem za uspješne sportaše. Ovog su puta članove Sportske udruge slijepih 'Zrinski' dočekali župan Međimurske županije Matija Posavec sa zamjenicom Sandrom Herman ipročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Brankom Sušecom.

Četvero natjecatelja pohvalilo se pritom svojim sudjelovanjem na 16. pojedinačnom državnom prvenstvu u organizaciji Hrvatskog sportskog saveza slijepih, od 31. kolovoza do 3. rujna u Premanturi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trenutačno u Udruzi ima 10 aktivnih članova koji se bave elektroničkim pikadom za slijepe, a koji su svoje vještine prikazali na novom, tek jednom u nizu natjecanja, na kojem je Danijel Sabol osvojio zlato u B1 kategoriji, Nenad Štrek osvojio je 5. mjesto u B2 kategoriji, Dragutin Andrašec 11. mjesto u B1 kategoriji, a Ivan Cilar 18. mjesto u B2 kategoriji.

Iskrene čestitke na osvojenom zlatu i neizmjernom trudu koji svakodnevno ulažete u razvoj sporta, naše udruge i samih sebe“, s ponosom je sportaše pozdravio međimurski župan.

Nastavljajući niz dobrih rezultata iz prethodnih natjecanja, ove godine između 70 natjecatelja, naši članovi bili su vrlo uspješni te su radom, trudom i zalaganjem izborili svoje mjesto u top 20 natjecatelja u Republici Hrvatskoj“, rekao je predsjednik i natjecatelj Štrek.

Tijekom razgovora župan i zamjenica obećali su potporu u budućim aktivnostima Udruge kako bi im se omogućila što bolja priprema za buduća natjecanja. „Kad su u našoj zajednici ovako skromni ljudi, velikog srca i uspješni, moramo im na svakom koraku biti na raspolaganju i osigurati im da kroz svakodnevni život prolaze što je moguće lakše“, zaključio je župan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci