Vijesti / Sport

Učenici, uživajte u besplatnim sportskim aktivnostima za vrijeme zimskog odmora!

Učenici, uživajte u besplatnim sportskim aktivnostima za vrijeme zimskog odmora!

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, uz potporu Grada Varaždina, tijekom zimskog odmora učenika provodi projekt 'Deset dana sportskog višeboja'.

Cilj je omogućiti aktivno provođenje zimskog odmora učenicima od trećeg do šestog razreda osnovnih škola s područja Grada Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sportske aktivnosti u potpunosti su besplatne za učenike, a provodit će se od 27. prosinca 2017. do 11. siječnja 2018. u Sportskoj dvorani 'Varaždin' u Graberju. Termini su radnim danom od 9 do 12 sati, od 27. do 29. prosinca, od 3. do 5. siječnja te od 8. do 11. siječnja.

U petak, 12. siječnja 2018. godine, učenike i učenice koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet iznenađenja.

Pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, učenici i učenice će usvajati motorička znanja rukometa, nogometa, odbojke i borilačkih sportova te se natjecati u tim sportovima.

Sve ostale informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina ukoliko se jave na e-mail: [email protected] ili na broj: 099/2092612.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci