Vijesti / Sport

U organizaciji veterana Varteksa rukometni turnir 17. prosinca u Graberju

U organizaciji veterana Varteksa rukometni turnir 17. prosinca u Graberju

Varaždinski rukometni veterani, okupljeni u udrugu Varteks, ovih dana nastavljaju s nastupima na turnirima i aktivnostima. Najvažnija među njima svakako je i prvi veteranski turnir u Varaždinu, koji će se održati 17.12. u dvorani Graberje.

> Veterani Varteksa pobjednici turnira u Nedelišću

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turnir bi trebao započeti u 9 ujutro, a finale je planirano u 19 sati. Skupit će se osam muških i tri ženske ekipe, osim domaćina, Novi Marof, Čakovec, Koprivnica, Bjelovar, Nexe, Nova Gradiška, Maksimir u muškoj, te Podravka, Nedelišće i Slavonski Brod u ženskoj konkurenciji. Sudit će nekad jedan od najboljih sudački parova u Hrvatskoj Jeftić-Peković, a delegat će biti Kavur.

- Rezultat će biti u drugom planu, glavno je druženje naravno, zato smo se i angažirali oko naše veteranske udruge ove jeseni. Pozivam sve Varaždince i ljubitelje rukometa da nam se pridruže u našem Graberju, mislim da imamo što pokazati – kazao nam je Vladimir Malner, iz Udruge rukometnih veterana RK Varteks.

Ovaj nekad sjajan krilni igrač, i jedan od idejnih začetnika, nažalost neće moći igrati radi ozljede, no zato će tu biti Rodik, Radujković, Žnidarić, Brkinjač, kao predvodnici sjajne generacije igrača, koje je početkom 90-ih godina i početkom 2000-ih u Graberju pobjeđivala i Metković i Zagreb. Uz njih bit će tu i nešto stariji, sjajni vratar Vujović, Ptiček, Šestak, Tači, Žoldoš, tako da sigurno dobrog rukometa, uz veteranski „vic“ sigurno neće nedostajati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci