Vijesti / Sport

TVRD ORAH Varteks dočekuje BSK, drugoplasiranu momčad 3.HNL Istok

TVRD ORAH Varteks dočekuje BSK, drugoplasiranu momčad 3.HNL Istok

Pred nogometašima Varteksa ove je nedjelje u 17 sati još jedan težak dvoboj u 3. HNL Istok. U goste na SRC Sloboda dolazi im drugoplasirana momčad BSK iz Bijelog Brda.

Utakmicu je najavio Manuel Jurić, najmlađi član prve momčadi Bumbara, koji još uvijek redovito nastupa i za juniore, kad god je to moguće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Manuel predvodi generaciju 2000. godišta, koja je prije dvije godine u kupu izbacila zagrebačku Lokomotivu te od koje klub puno očekuje u narednom razdoblju.

- Stiže nam težak protivnik, ali nema nikakvog straha. Pripremamo se za tu utakmicu na najbolji mogući način i da tu utakmicu pobijedimo - samouvjeren je Jurić.

Vjera u ostanak u ligi

Nedjeljni protivnik Varteksa trenutno se nalazi na drugom mjestu i još uvijek vidi šansu za napad na sam vrh ljestvice, jer mu četiri kola prije kraja prvoplasirani Osijek II 'bježi' za 7 bodova.

- BSK je jedna dobra momčad. Imaju dobre rezultate, ali ako pristupimo utakmici kako treba i ostavimo srce na terenu, napravit ćemo odličan rezultat - uvjeren je Manuel.

Varteks se nakon odigranih 26 kola nalazi na pretposljednjem mjestu na tablici, ali u klubu su uvjereni kako će Varteks izboriti ostanak u ligi.

- Do kraja su ostala još četiri kola i u klubu je odlična atmosfera. Vjerujem da ćemo u narednim utakmicama izvući pozitivne rezultate i da ćemo ostati u ligi. U preostalim susretima ostavit ćemo srce na terenu i osigurati ostanak u ligi - zaključio je Manuel Jurić te tako najavio lov na što više bodova u preostalim susretima.

Utakmica Varteksa i BKS igra se u nedjelju, 20. svibnja, na stadionu Slobode s početkom u 17 sati, a Bumbarima je za nove bodove potrebna glasna podrška s tribina. Stoga, pozivaju sve navijače i simpatizere kluba te ostale ljubitelje nogometa da im se pridruže na tribini i zajedno nose Varteks do novih bodova.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci