Vijesti / Sport

TRANSFER Saša Dreven napušta redove Varteksa, karijeru nastavlja u Švicarskoj

TRANSFER Saša Dreven napušta redove Varteksa, karijeru nastavlja u Švicarskoj

Nakon dvije godine Saša Dreven napušta redove Varteksa i seli u Švicarsku, gdje će branit u lokalnom niželigašu, plus raditi. Dreven je u Varteks stigao zajedno s Vukmanom, prije dvije godine, u kratko vrijeme potvrdio se kao veliko pojačanje za varaždinskog, tada još četvrtoligaša, odnosno člana Međužupanijske lige.

U međuvremenu je Dreven skupio 56 službenih utakmica u dresu Bumbara, koji su u međuvremenu napredovali i do treće lige, gdje je bio jedan od najvažnijih igrača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Saša Dreven karijeru je započeo u omladinskoj školi Varteksa, gdje je već u ranim danima uočen njegov veliki talenat. Ima preko 20 nastupa za mlade selekcije hrvatske reprezentacije. Već u sezoni 2008/09 počinje braniti i za prvu ekipu Varteksa, s kojom je na kraju sezone i donio naslov Dinamu, branivši odlično na Poljudu, gdje je Varteks pobijedio i preokrenuo prvenstvo.

U redovima NK Varteksa, odnosno preimenovanog u NK Varaždin, gdje ostaje do premijerligaškog 'sloma', a skupio je 47 prvoligaških nastupa. Potom je dvije sezone u Singapuru, da bi se vratio u Hrvatsku. Prvo u ambicioznog trećeligaša Podravinu, a potom seli u Istru te kratko boravi u Zavrču, slovenskom prvoligašu, prije dolaska u NK Varteksa, na zimu 2016. godine.

Karijeru će Dreven nastaviti u Švicarskoj, gdje će braniti boje niželigaša FC Pajde, iz Moehlina. Radi se o amaterskom rangu natjecanja, a Dreven će i raditi u Švicarskoj.

- Ovim putem iskreno i od srca zahvaljujemo Saši na provedenom vremenu u našem klubu, te mu želimo uspjeh kako na poslovnom planu, tako i u karijeri i daljnjem životu! – stoji na Facebook stranici NK Varteksa.

Varteksova vrata trebao bi čuvati mladi Marko Posavec, koji se ove sezone već u nekoliko navrata dokazao kao vrlo solidan Drevenov nasljednik.

Prvu utakmicu proljetnom dijelu sezone nogometaši Varteksa igraju protiv Vukovara, a utakmica će biti humanitarnog karaktera, i igrat će se na stadionu Varteksa.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci