Vijesti / Sport

Tour of Croatia: Zadnja etapa prolazi kroz varaždinski kraj

Tour of Croatia: Zadnja etapa prolazi kroz varaždinski kraj

S namjerom promocije Hrvatske kao turističke destinacije, organizira se međunarodna biciklistička utrka „Tour of Croatia – race through natural beauty" koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 22. do 26. travnja 2015. godine.

Utrka koja će se svakog dana izravno prenositi na nacionalnoj televiziji te Eurosportu vozi se od Makarske preko Splita, Šibenika, Zadra, Plitvičkih jezera, Rijeke, Istre te završava posljednjom etapom koja će se voziti od Svetog Martina na Muri do Zagreba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na trasi dugačkoj skoro 900 kilometara ovaj vrhunski sportsko- turistički događaj okupiti će 20 svjetskih profesionalnih biciklističkih ekipa sa više od 160 natjecatelja, a na utrci sudjeluje i Varaždinac Radislav Rogina.

Posljednja peta etapa prolazi kroz Međimursku i Varaždinsku županiju u nedjelju 26. travnja 2015. godine. Start etape je u Toplicama Sv. Martin s početkom u 10:46 sati, a Etapa prolazi sljedećim lokacijama: Varaždin, Varaždin Breg, Gornji Kneginec, Turčin te nadalje smjeru Ivanca.

Napominjemo kako će staza kojom prolaze biciklisti biti osigurana od strane policijskih službenika koji će regulirati promet na samoj dionici.

S obzirom na to da se utrka snima iz zraka i kroz ulice, ovaj događaj ujedno je i odlična prilika za promociju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci