Vijesti / Sport

STRELIČARSTVO Alen Remar pobijedio u Prelogu i pritom oborio dva državna rekorda

STRELIČARSTVO Alen Remar pobijedio u Prelogu i pritom oborio dva državna rekorda

U nedelju, 23. srpnja, na tradicionalnom turniru '900 krugova za Zlatnu strijelu grada Preloga' član Varaždinskog streličarskog kluba (VSK), Alen Remar ponovo je bio fantastičan!

U najjačoj kategoriji seniora olimpijskog luka Alen je ispucao najveći broj krugova, oborivši pri tome i dva državna rekorda. Na distanci od 60 metara Alen je od mogućih 300 krugova pogodio 282 kruga i time oborio juniorski i seniorski državni rekord.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivost ovog tradicionalnog takmičenja je da u kasnijoj fazi natjecanja nema klasičnog raspucavanja, već streličari gađaju jaje na određenoj udaljenosti. I tu je Alen Remar bio ponovo najprecizniji u apsolutnoj kategoriji, te je već drugi put za redom odnio nagradu u obliku male 'Zlatne strijele'.

Ostali streličari VSK-a također su bili vrlo dobri, Karlo Meštrić bio je 4. u diviziji seniora olimpijskog luka, a Domagoj Dupor također 4. kod veterana dugog luka.

Iduće nedelje članovi VSK-a odlaze u Sisak na državno prvenstvo u disciplini field, gdje su Alen Remar i Amanda Mlinarić pretendenti na naslove prvaka države, svaki u svojoj kategoriji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci