Vijesti / Sport

STK Starr službeni kandidat za domaćinstvo U21 EP 2019

STK Starr službeni kandidat za domaćinstvo U21 EP 2019

Nova godina nije mogla bolje započeti za STK Starr. Iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza stigao je odgovor na njihovu inicijativu za kandidiranjem za organizaciju U21 EP.

Izvršni odbor HSTS-a, prošli je mjesec donio odluku o kandidaturi HSTS-a i STK Starr za organizaciju U21 EP 2019. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon organizacije brojnih domaćih utakmica i nacionalnih prvenstava te klupskih utakmica u europskim natjecanjima HSTS je prihvatio inicijativu STK Starr za organiziranjem ovog prestižnog natjecanja.

Prvo U21 EP održano je u ruskom gradu Sochi, ove godine domaćin je bjeloruski Minsk, a sljedeće godine mogao bi Varaždin biti domaćin za veliki broj stolnotenisača koji ulaze u vrhunski stolni tenis.

Prvi pobjednik U21 EP u muškoj konkurenciji je Tomislav Pucar što dodatno povisuje šanse HSTS-a i STK Starr da dobije domaćinstvo, uz činjenicu da je u Varaždinu djeluje i Regionalni stolnoteniski centar na čemu europska stolnoteniska federacija inzistira zbog bržeg razvoja i povećanje kvalitete europskih igrača.

U STK Starr kreću s pronalaskom strateških partnera za organizaciju ovako zahtjevnog projekta, koji bi mogao donijeti puno popratnih pozitivnih efekata za klub i grad.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci