Vijesti / Sport

STOLNI TENIS Starrovci u finalu prestižnog europskog stolnoteniskog natjecanja!

STOLNI TENIS Starrovci u finalu prestižnog europskog stolnoteniskog natjecanja!

STK Starr, koji u Europskoj Superligi nastupa pod imenom LifeClass Regionalni centar Starr Varaždin, plasirao se u finale ovog prestižnog europskog stolnoteniskog natjecanja.

U uzvratnom susretu ekipa mađarskog Celldömölka nije stigla na susret te su suci proglasili pobjedu domaćeg sastava 7:0, što nakon poraza u Mađarskoj od 6:4 vodi varaždinsku ekipu do finala. Ovo je prvi put da varaždinski sport ima predstavnika u olimpijskom ekipnom sportu u finalu jednog cijenjenog europskog natjecanja, ističu iz kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

LifeClass Regionalni centar Starr Varaždin u sastavu Zeng Jia, Ronald Ređep, Tomislav Zubčić, Sam Mabey, Frane Runjić i Nikola Horvat uz trenera i sportskog managera Matthiasa Landfrieda natjecanje u Europskoj Superligi započeli su u skupini A gdje su osvojili prvo mjesto s pet pobjeda i jednim porazom. Suparnici su im bili U21 reprezentacije Češke, Slovačke i Slovenije.

U klubu odmah počinju pripreme za odigravanje finala početkom travnja i dolaska prvog europskog pehara u sportskoj povijesti u Varaždin.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci