Vijesti / Sport

SPORTSKI SUSRETI Varaždinski srednjoškolci najuspješniji od triju gradova

SPORTSKI SUSRETI Varaždinski srednjoškolci najuspješniji od triju gradova

U srijedu, 6. prosinca, održan je treći, posljednji ovogodišnji susret u sklopu projekta 'Sportski susreti triju gradova'. U mađarskom Zalaegerszegu srednjoškolci iz tog grada, slovenske Lendave te Varaždina natjecali su se u futsalu za mladiće i streljaštvu za djevojke i mladiće.

Futsal ekipa učenika Gospodarske škole 'Varaždin', pod vodstvom profesora Ivana Štimca, uvjerljivo je pobijedila slovensku i mađarsku ekipu te zauzela prvo mjesto. U streljaštvu je Varaždin zauzeo treće mjesto, iza Zalaegerszega i Lendave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Druženje u mađarskom Zalegerszegu još je jednom pokazalo vrijednost projekta koji ova tri grada zajednički provode već 13 godina s ciljem povezivanja mladih ljudi, sportaša triju država - naglasila je stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar Dvorski.

Podsjetimo da je prvi susret u ovoj školskoj godini održan 12. listopada u Varaždinu, gdje su se srednjoškolci natjecali u atletici i kuglanju, a drugi dva tjedna kasnije u Lendavi, s natjecanjima u odbojci u badmintonu. Iako je sam rezultat ovih susreta u drugom planu, spomenimo da su varaždinski srednjoškolci bili najuspješniji nakon sva tri susreta u šest sportova.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci