Vijesti / Sport

SPORTSKI PLES Klub Varaždin osvojio šest prvih i četiri druga mjesta u Zagrebu

SPORTSKI PLES Klub Varaždin osvojio šest prvih i četiri druga mjesta u Zagrebu

U subotu, 20. svibnja, održano je natjecanje u sportskim standardnim i latinsko-američkim plesovima 'Zagreb Dance Grand Prix 2017.' u organizaciji Plesnog kluba 'Spin' iz Zagreba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

U prekrasno uređenom ambijentu sportske dvorane u Dubravi plesni parovi iz 22 sportska plesna kluba natjecali su se za naslove najboljih u 7 starosnih kategorija: mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli i veterani.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Sportskog plesnog kluba 'Varaždin' nastupilo je 5 plesnih parova i ostvareni rezultati bili su razmjerni kvaliteti i ugledu koji Sportski plesni klub 'Varaždin' ima u hrvatskom, a i međunarodnom plesnom okruženju. Osvojeno je šest prvih i četiri druga mjesta.

Naslove pobjednika natjecanja u standardnim plesovima tako su osvojili Mislav Putarek i Sara Vugrek u kategoriji mlađa mladež, Mihael Međeral i Margareta Obadić u kategoriji starija mladež C i Jurica Kavran i Tihana Vusić u najjačoj plesnoj kategoriji - starija mladež B, dok su drugi bili Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mlađa mladež i Matija Međeral i Zara Hrnčić u kategoriji mladež.

U latinsko-američkim plesovima najvišu stepenicu pobjedničkog postolja dohvatili su Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mlađa mladež, Mihael Međeral i Margareta Obadić u kategoriji starija mladež C i Jurica Kavran i Tihana Vusić ponovo u najjačoj kategoriji - starija mladež B, dok su mjesto do svojih klupskih kolega odnosno drugu poziciju pobjedničkog postolja zauzeli Mislav Putarek i Sara Vugrek u kategoriji mlađa mladež i Matija Međeral i Zara Hrnčić u kategoriji mladež.

Nastup plesača Sportskog plesnog kluba 'Varaždin' na natjecanju 'Zagreb Dance Grand Prix 2017.' bilo je posljednje natjecanje prije nastupa SPK 'Varaždin' na Državnom prvenstvu u 10 sportskih plesova koje će se sredinom lipnja održati u Zagrebu, gdje se od plesnih parova Sportskog plesnog kluba 'Varaždin' očekuju odlični rezultati točnije više naslova državnih prvaka.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci